Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojha ! Odakle su tvoji šljegli u naselje ? Valjalo se dogegati nekako s' brda do civilizacije, pa ćemo ti to uzeti kao olakšavajuću okolnost zbog uloženog truda u familiji. Ali poruči svojo bivšoj učiteljici da je i ona sumnjiva po pitanju znanja jezika.
Ne sileDJije , nego sileDZije ! P.S. Po novobosanskom ide i tako !
Svu sestoricu !
Oko za oko , zub za zub ! Kako god da hi sud kazni ,treba him narod presuditi , da ne ostane ni fleka na ulici !
How Yes No
ni pet ni ses' vec sedam ! A sto se tice ovih nevinih, treba ih sto prije razdjeviciti sa kakvim crncem, sve dok ne priznaju da su se saliili !
ČETVERO I PETERO a ne "četvoro" i "petoro" papci
Sve ove sileđije, treba streljati !!!
da bog da crkli svi oni
ove zayebancije oko ptorica i peterica su vecinom nepotrebne. zasto je problem napisati: "New Delhi: Pet silovatelja se izjasnili pred sudom da su nevini" (obratite paznju na red pomocnog i glavnog glagola - jos jedno silovanje jezika) doduse mozda se u kiksovom selu izbjegava govoriti jednostavno pet, sest, nego se koriste petoro, sestoro, piladi, jaja
mozda i jesu nevini... ...al tesko da ce to i ostati kad ih se kolege zatvorenici docepaju
petErica petErica petErica petErica