Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade onaj vic sa čišćenjem snijega po vrućini da baš i nije vic hahahhaha.
Eto nam sad auta s tucom razbijenim limovima na trziste. Ljudi borite se protiv lopova u vasem okruzenju. Kazite im da posjeduju nepostenu i haram imovinu, ignorisite ih i ne druzite se s njima. Drustvo, ako vec nece drzava, mora ih odbaciti....to su olosi ljzdske
tuča nikad čuo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi radnih zena, a kod nas feninizam, prava, ovo-ono, ali samo da se odnosi na kancelarije, budzetska mjesta, uprava, itd.
Vidim i Livno putovi se zaputili to očistit u Reutlingen
hoćete vi srednji spol da uvodite
endlich schönes Wetter in Svabija
Čitam ove komentare i sve se više čudim nepismenosti ljudi. Tuča ili grad, oba pojma znače isto, a eto pogodilo se i da oba imaju još jedno značenje, iako drugi naglasak (barem grȁd). Dalmatinci tu pojavu zovu krupa, ali eto ti vraga, sad će se javiti netko "ali, Krupa je rijeka".
Sve zene rade. Gdje su muski
Lijepa moja Kanada. Grtalice samo zimi.
harp
U BiH POSLIJE OBILNE TUČE IZLAZI POLICIJA, A U HR GRTALICE.
Šta vam je tuča j...ja mater
Kakve tuče, kod se pobio?
Zbog obilne tuče? Trista ih se tuklo. Napili se sigurno.
Tuča a niko se nije pobio
Cuj Tuce…odakle vi vadite ove rijeci
Ima više smisla od riječi Grad. Koji grad pada, Prozor ili Visoko?
Ostvari se i ona ko ce ga cistiti po onom zvivdanu
Sta ti je tuca?