Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sve slikao fedja krvavac :D the mujo gevera :D
ovako izgleda i karcinom pod mikroskop..... lijep na oko, a unistava... fotke...svaka cast
sto ne uslikase obalu bosne... ih. tek te ljepote. na drvecu raste kesa i limenka sarajke
ma JOK, nema ovo kod nas hahahaha ko ti zna sta su u ratu navukli od svakakvog smeca ovde u Bosnu...
Slike i komentar: http://lightbox.time.com/2011/04/20/terribly-beautiful-industrial-pollution-seen-from-above/#1
The Day After Tomorrow neka se desava onome cije je ovo vlasnistvo i ko ovo radi. nema ovo kod nas, a nece ni biti, za ojhoooj godina.
MRS
bilo bi stvarno lijepo da ste se potrudili i uz slike objavili bar osnovne informacije...lokacija i datum slikanja...sigurno je u knjizi pojasnjeno...osim ako clanak nije odnekud prekopiran ;))) ovako su slike previse apstraktne da bi se ista moglo razaznat... pozz s juga
Bilo bi lijepo da ste se potrudili pa pronasli i dali objasnjenje svake slike, onda bi clanak mozda i imao smisla...ovako samo gledamo slike koje svatko u svojoj kuci moze napraviti za par sati.
ovo je Pekmez 100%
Vratite stari sjaj !! : http://www.youtube.com/watch?v=0KAMHPZueYw
Prelijepo :D sto vise ovakvih katastrofa :D
Upravo tako. Ovi sto su ti dali palac dole, uopce ne razumiju \"umjetnost\".
Kao da uzmes kist i igras se sa bojama... Lijepo...