Poginula dva tjelohranitelja
0
Neuspio atentat na potpredsjednika Egipta
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrom u Egiptu Ameri pokazuju kolke su kucke podrzavali su 30 godina diktatora zarad stabilnosti Izraela .Toliko o borcima za demokratiju
Ljudi jel istina da je bio neki atentat na Komsica kad je isao obici rudare prije tri dana? Poslije samo napisali da je pucao mali Delalic?
Ne bih nejmu bio na usluzi, da mi placaju milion mjesecno.
Što ga i vi sa-xa valjate, da je išta bilo od ovoga bilo bi na svim medijima,ovako samo pumpate vijesti niđe veze ! Usput da vas obavjestim dana Al Jaziri upravo javljaju da je vojska dobila nardbu da uđe tenkovima u Trg Nezavisnosti, a da je Rojters prenio da je visoki američki zvaničnik izjavio da Mubarak treba ostati na vlasti dok se ne izvrše reforme. Pa ćemo vidjeti šta će biti.
Vlasti prešutjele pokušaj atentata na potpredsjednika Danas je u javnost iscurila informacija o nedavnom pokušaju atentata na novoizabranog potpredsjednika Egipta Omara Sulejmana.Fox News i Daily Mail izvještavaju da su u pokušaju atentata koji se dogodio prije nekoliko dana poginula dvojica Sulejmanovih tjelohranitelja. Priču navodno pokušavaju zataškati i egipatski i američki dužnosnici kako ne bi prouzročila još veći kaos.Glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs odbio je komentirati događaj. \"Neću govoriti o tom pitanju\", rekao je.
MEĐU prosvjednicima se jutros proširila vijest da se vojska koja osigurava red na trgu Tahrir povlači te da će umjesto njih doći mnogo neprijateljskije raspoloženi policajci.Prosvjednici su takav scenarij nastojali spriječiti tako što su posjedali i polijegali oko vojnih vozila. AFP javlja da se vojska, usprkos najavama, još ne miče s trga.Mubarak pokušava oživjeti ekonomiju Egipatski predsjednik Hosni Mubarak je za to vrijeme razgovarao s ministrima o oživljavanju egipatske ekonomije koja se našla u problemima uslijed prosvjeda.Ministar financija Samir Radwan finanicijsku situaciju je nazvao vrlo ozbiljnom, ali i poručio da će se banke otvoriti u ponedjeljak. Analitičari smatraju da prosvjedi zemlju koštaju najmanje 310 milijuna dolara po danu, izvještava BBC.Vlasti prešutjele pokušaj atentata na potpredsjednika.
Muslimansko bratstvo pokazuje pravu cud...
ova fox cim zine slaze ba, kako mogu prdit to je cudo jedno, jahali se sa mamama
haha pogodite šti nije bio udarna vjest...i što ga obamin savjetnik zna \"iz prve ruke\" ko smiče neposlušne lidere svijeta već vjekovima? ANGLOCIONISTIČKA DŽUBRAD
markale su prevara vijeka na ovim prostorima, a ogromna satisfakcija mi je bila kad sam skoro bio u sarajevu da to čujem od nekih lokalaca dobrih ljudi!
ovi komentari usmjereni protiv izraela i usa pokazuju ko najvise insistira na revoluciji. neka hvala, od dva zla je uvijek bolje manje zlo.
Cionisticka laz
Pa to je samo igrica...sto se time zamaras...bosna u relanosti ne moze biti okupirana, sad smo velika sila...lahko je bilo nekada
MA lazu 100%,,,neznaju stace,gube vlast pa sve pokusavaju,,Hoce da prikazu kako iza demonstracija stoje ekstremisti-teroristi,pa daih ocrne,i povrate simpatije naroda,,i svijetu pokazu sta ce biti ako ovi dodu na vlast,,,Bas tako kao sto Fox kaze da je istina to bi bila udarna vijest prvog dana
Ovim zele poruciti da se bore protiv terorista i na takav nacin izvrsiti pritisak na medjunarodnu zajednicu da ostanu