Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lockdown jer se prepao protesta, previse je ocito
@bosnjoparekselans ne jedi gowna, muslmancino, pocinje opsti napad na svijet... samo gluposti racunate po cijeli dan ... poceo je treci svjetski,
hahaha, čim krenu protesti odmah zaključaj. čudi mi da se lukašenko nije sjetio ovoga, valjda nije čkapi ko ove židovske kur.e.
Isto francuska,poceli protesti,odmah skocio broj zarazenih haha
ja ba hahah hahah hahah hahah ,sve j teorija zavjere haha hahah hahah hahah hahah, ne sikiraj se ovo je ironično bilo, lockdown mu moze samo ugoriziti poziciju jer zatvara ljude,sasvim je očito da je previše zarazenih i da se taj broj mora smanjit.
Nek tako i ostane
krmad hoce da uniste ekonomiju
pomrli svi dabogda, od vas svako zlo krece
Pandemija u političke svrhe
Nevjerovatno kako je svaka vlada iskoristila ili koristi ovu tzv. Pandemiju za svoje marifetluke pa tako i ovaj olos kad mu je zagustilo i protesti postali sve masovniji tu je pandemija da to sprijeci.
Prosirilo se inshallah i svi izginuli najveći neprijatelji Islama.
Dresura.
raspitajte se za Melbourne, tamo potpun lockdown traje od marta
ocigledno se igraju sa ljudima mi smo odavno postali robovi elite samo sto je to fino upakovano pogledaj te samo zakone, drzava je iznad svega cak i zivota covjeka a trebalo bi da sluzi covjeku a svaka drzava je postala kao firma radi za velikog gazdu i kako joj se odozgo naredi tu obican covjek nema puno izbora ili cak nikako.
@Gaucho Jer je u interesu bogatij vlasnika firmi da radnici ostanu kod kuce i da im se proizvodnja i samim tim profit obustavi......
Kae Netanyahu: braćo čifuti, izdržimo kao 1943.
Igraju se s ljudima