Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune, prvo ti priznaj državu na kojoj gradiš svoju.
kakvo saosjecanje sa bratskim palestinskim narodom...
Free Palestina!
danasnji palestinci imaju vise zidovske krvi nego vi kavkaski zidovi koji nevjerujete u boga i pravite nered na zemlji, allahova kazna ce vas stici onako kako je zapisano u kuranu.
@vojvoda.Glupane,sam ti nick kaze na cijoj se strani borio tvoj djed,nacistickoj.Dok su muslimani u sarajevu,skrivali jevreje od progona.Svako zito ima kukolja,zato ne seri.Lijeci komplekse negdje drugo i na drugi nacin,a ne sireci mrznju,picko iskompleksirana.Slazem se da Izrael postoji,kao i Palestina,ali u granicama iz 1967.A ne ovako,svake sedmice novi blok zgrada,izgradjen na zemlji koja je natopljena krvlju neduznih ljudi.I jos nesto,sunjecenje se ne radi cisto zbog vjerskih uvjerenje,vec zbog higijene,debilu.Citaj malo,nece skoditi tvom ogranicenom mozgu.
IIZRAEL I SRBIJA NAJVECE ZLO PLANEZE.UNISTITI OBOHE,KRADU TUDJU ZEMLJU I GRADE DRZAVE.HITLER JE BIO RAJA
slazem se,ali da li znas da je i hitler bio zidov? da li iko zna da je hitler bio zidov?
https://www.youtube.com/watch?v=7XMMUNGwm4c
now when that fact has been established, I would like to start mu speech ! https://www.youtube.com/watch?v=7XMMUNGwm4c
https://www.youtube.com/watch?v=7XMMUNGwm4c now when that fact has been established, I would like to start mu speech !
a ti bi mogao da naucis nesto osnovnije npr. da pises, ne mozete se pise odvojeno cobane...
U PROTIVNOM IMA DA IM SE IZRAELCI NAJE.U MAJKE USLJIVE TERORISTICKO NERADNICKE.
Znam kao i vi da je biblija lazna knjiga ali Izrael se bar tamo pominje. Pravim jevrejima svaka cast ali ovaj sa slike nije jevrej kao i vecina doseljenika u Izrael.. Srba karavlaxa i ovih batikanskih biblijasa croEtena nema cak ni u laznoj bibliji a vjerske sekte koje se prodaju pod narod. Nije mi to nikako jasno. PS. Sluga se predstavlja kao vojvoda, cuj vojvoda HAHAHA, auuu ma ti si konjovodac i nas romanijsko-ozrenski coban gade, a znaj da si za gloga si rodjen.
palestinci imaju 2 izbora ili da priznaju IZRAEL ili DA POVIJU REPINU I RAZGULE I SAUDI ARABI KOJA IH JE POMAGALA U TERORISTICKIM NAPADIMA.SVAKOME PAMETNOM JE JASNO DA JE HRABRI I VREDNI ZIDOVSKI NAROD PRADUGO TRPEO TEROR I NASILJE OD STRANE NERADNIKA I TERORISTA PALESTINACA.DOSLO JE VREME DA PLATE ZA SVE SVOJE PODLOSTI I ZLOCINE.IZRAEL JE I PREDUGO BIO SUZDRZAN I TOLERANTAN.
onesposobljen Egipat, Libija, Sirija, Irak, Afganistan... Sueski Kanal, nafta i Izrael kao sila dole na Bliskom istoku je ono šta oni hoće (SAD i njihova beba Izrael)... sve je jasno kao dan i to im prolazi bez problema... ipak se provodi Novi Svijetski Poredak, svidjelo se to nama ili ne, kako je rekao stariji predsjednik Grm (bush) jednom prilikom...sve mi je jasno
Jevreji su uvijek tamo gdje su pare, sada će sa tuđom naftom da rade kada se jadnici sami međusobno poubijaju (da se ne bune kada im budemo otimali, uhodana taktika kroz historiju), oružije svakako prodaju Egiptu, Siriji, Libiji, kojekakvim frakcijama po Africi (da li je Kenija sljedeća?)...?? da li iko osim mene vidi šta se dešava ili sam ja paranočan?? jesam li?
Hipnotisana gomilo !!!
doci ce vrijeme kada cete i vi guziti celicnu vunu ;) samo polahkoo
Ko je genocidna drzavaa izraelchahah pa jel iko bio u izraelu nema natpisa da nema arapskim pismom i jezikom i tolikogodisnjem ratu ni kedna dzamija nije porusena od tel aviva pa nadalje, u izraelu zivi 25% arapa malimaja zapamti ovo 25% arapa muslimana bez zaoadne obale! I izrael je pri vrh u postivanju ljudskih prava, pa imam drugove arape iz izraela tel avivu zive uzivaju sva prava i zive nebeski e sad zapadna obala je druga prica i drugi problem. Hebreji i arapi u izraelu su slozni i nikakvih problema nema! Aj molim vas tu novinaraku huskacku propagandu islamista ostavite kuci a informisite se kako se i ko zivi u izraelu pa pisite. I tu smrdu zapadnu obalu ne smatrajte izrael. I jos ovo arapske zemlje su u tri navrata napale izrael da unistejedan narod i nie uspjelo, nije uspio ni faraon, jer Onaj gore nije dao, nije ni hitleru uspjelo sta je zamislio, jer Onaj gorecnije dao, nije uspjelo ni arapima! Zaista On odlucije o svemu, ljudi NE, On ce reci ko ce nestati i propasti i bit ce unisteni samo oni koje on unisti!
Kome ti mažeš oči lažo jedan kretenski. Kao prvo u tzv. Izraelu koja je "zionistička" tvorevina a nikako jevrejska ne žive arapi nego Palestinci muslimani/hriščani. Kao drugo tvrdiš da uživaju sva ljudska prava, pa to bi bilo kao da bi neko tvrdio da su jednako jevreji uživali te ista prava u Theresienstadtu ako si ikad ćuo za to (vjerojatno jesi jer po niku slutim da si jevrej). Palestinci imaju samo jedno pravo kao jevreji, da služe vojni rok ali nijedan nemože ikada biti oficir. Palestincima je zabranjeno zapošljavanje u opštinama/regionim/državi, tj. nemogu nikada doči do neke javne službe unutar Izraela. A ako želiš da znaš pravo lice zionista nauči se malo o njihovim pravim ciljem; uspotavljenenje HARETZ-IZRAEL, tj Veliki Izrael koji obuhvata danšnje granice +gaza+zapadna obala, Liban, pola Turske, veliki dio Sirije, Jordan, i pustinja Sinai. I na karju ovako samo malo da ti *** mater, ko vas je ubio na milione kroz povijest u pogromima i holocaustu i da n????
izrael je genocidaska drzava,cak gora os smrdske... pod pokroviteljstvom amera genocid traje godinama nad palestinskom djecom... dokle pitanje je ...vjerovatno godinama...