Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav ovaj sukob desetljecima kreiraju Amerikanci,tj njihova zidovska burzoazija(ne svi zidovi).Kada je bio rat u Bih,najvise su studenti Zidovi mitingovali i trazili da se Amerika umijesa i da prekinu prolijevanje krvi.Znaci nemamo pravo ni pred Bogom da trpamo sve u isti kos,podjimo samo od nase politicke situacije,koliko imamo razliccitih struja,dobrih,manje dobrih,kvarnih itd.Svaka osoba je pred Bopgom jedinka za sebe,i svako pravljenje generalizacije da ne valjaju "ovi" ili "oni" je Bogohuljenje.
sve je to bučkuriš, danas si dobar a sutra kad zarti očnjaci ti krvoločni iskoče, jedna atomska i sravniti čitav ljudski rod, ionako peksinimo ovu zemlju.
To je zato jer se niko ne vodi svojim razmisljanjem,nego je covjecanstvo(posebno BAlkan) postalo ovisno o misljenju drugih,gdje se vecina trudi da zadovolji kolektiv(samo se tako pojedinci osjecaju sigurno,to su slabici) i onda im i u ratu iskacu ocnjaci,ne da bi impresionirali sebe,nego druge.U zivotu je sve interes,a najveci broj ljudi taj interes misli da ce najlakse ostvariti ako vecini ide niz dlaku.Zato su smjernice covjecanstvu davali odabrani,unikatni,one koje vecina nije na pocetku prihvatala.Pogledaj u Bosni samo,sto mu je glava felsavija(nekom politicaru),vise ga vole,a ko fol hoce naprijed.Vecinski prosije i nekvalitewt diktira pravila,a ne kontaju da tako unistavaju i sebe.
Poglaedaj mu očiju zločinački, e sada možeš zamisliti tu pravdu kakva je...
LICEMJERI !!!
jadan je onaj kome ti pravdu obecas,smece jedno mater ti tvoju
izraelsko licemjerstvo i lukavost!
vidi mu face.....prava cafirska......
najveca gamad na svijetu.
vidi mu šejtanskih oćiju.... ko može vjerovati šejtanu....
Nije obecao samo ocu ubijenog mladica,nego svim palestincima..... stize ih upravo putem Air mail-a bombarduje ih kao da je svevisnji licno.
Najodvratniji narod na ovom svijetu,nemogu bez ljuske krvi...
Dal kapiras da je to sto ti radis fasizam generalizovati ceo narod ili religiju zbog kriminalne politike jedne drzave...i sami ste zrtve generalizacije da su svi muslimani teroristi...ali fasizam ovde ume da bude neverovatan...
buxie dvolicni fasizam ti je brend balkana.. kad u istu recenicu od svojih pravi zrtve a od drugi demone.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)