Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BORCI HAMASA se kukavički sakrivaju po civilnim naseljima, navodno ne mogu uvesti ASPIRIN a imaju 130 raketa tek tako za ispaliti... ZBOG OVIH BUDALA što kontaju da će gu*iti 40 treba posmrtno, NEVINI LJUDI STRADAJU.
PODRŠKA MIRU!!! STOP JEDNI I DRUGI, ako Boga znate, a ne znate.
To sto Cifuti rade tom jadnom narodu vec 70 godina, rijetko kad je vidjeno u historiji. Edo Majka Cifut je ozenio Cifutkinju. I jos govori hvalospjeve o Izraelu. Eto kakvih sve izroda u nas ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prokleti od rodjenja do sudnjeg dana.
Steta sto te babo nije bacio na plocice vec u majcinu ti vaginu konjino 🖕
Udri ih care neka im pamet stane, a tada pojačaj do kraja.
umro u najvecim mukama aBd
umro u najvecim mukama aBd
Cifute treba, napasti s svih strana i otjerati bagru
Arbeit mast frei
Kako vas hico nije potamanio...
Pozdravio te Erdogan!
Platit ces ti visoku cijenu cifute,dabogda na vatri gorio.I zar nema niko od Islamskih zemalja da stane na stranu Palestine,pa makar se i ratovalo protiv poganog izraela
nema druze niko jedino turska jos sto smije dici glas kako tako ove ostale sejke su kupili davno ameri i zidovi,tako da samo im je Bog na pomoci i jos Turska je ostala i jedina dize glas..ne smiju udariti na nju jer znaju da bi izazvali 3 svjetski inace davno bi..:(
Kad vidjeh ono dijete sto trči i plače zbog ubijene porodice...eeee...sjetih se Hitlera!!!
Ovo je kao kad u školi osmak teroriše mlađe i slabije od sebe, glup i debeo ali ima masu. Pa svako će normalan uzvratiti na svakodnevno napastvovanje i teror Benjamine. Samo da nevini ne stradaju.
Moj Benjo jebat ce te Erdogan po toj čelendri
et umjesto suniti i siti da zajme na cifute oni se medjusobno krljaju dok cofuti pobise i jedne i druge
Oni su sad zayebani jer parazitiraju na američkoj sisi posljednjih 70 godina. Prije toga nikad niti jedan sokak u Jerusalemu nisu bili u stanju sačuvati. Vazda je za Jerusalem drugi proljevao krv
Ako neko zna za nekog čuvenog jevrejskog vojskovođu, herojsku odbranu ili osvajanje, u posljednjih 2000 ili više godina neka slobodno napiše.
Sjetih se jednog... Davida, koji je Golijata ubio praćkom. Zanimljiva priča
PRIKAŽI ODGOVORE (1)