Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AUUU svic je za vas jedino tolerantno rijesenje,nebitno bilo mlado ili staro, Pitanje za zidove Ako je Mojsije otvorio more iz spasio zidove iz Egipta tako sto ih preveo kroz more Kako to da nije uspeo da otvori logore i spasi vas od Hitlera (mozda je i on dosao pameti pa video o kakvoj marvi se radi)
ZIDOVI NIKAD NISU IMALI DRZAVU I KAD TAD CETE MORATI DA SELITE SA SVETE ZEMLJE I KUDSA.............
NIKAD JEVREJSKI NAROD NEĆE IMATI DRŽAVU TO VEĆE I PTICAMA NA GRANI JE JASNO, NI SILOM NI MILOM, IAKO IMATE JEDNU OD NAJVEĆIH VOJSKA NA SVIJETU NIKAD MIRNO SPAVAT NEĆETE JER STE PROKLETI...
@miki Tačno svim mogućim sredstvima Palestinci napadaju: kamenicama, oružijem kućne radinosti, praćkama, oklopnim vozilima na magareći pogon ...itd Dok se siroti židovi \"brane\" tenkovima, avionima F16 i F15 američke proizvodnje,raketnim sistemima, stvarno im nije lako. Dali bi i ti branio kuću koju ti je otac sagradio i maslinovo drvo koje ti je djed posadio od židovskih buldožera, a ti u par minuta ostaneš bez svoje zemlje i doma !?
HITLER JE BIO MALA MACA ZA OVE IZRAELSKE PREDSJEDNIKE, A NJEMACKA JE BILA ODMARALISTE ZA IZRAEL
PLATIT ĆETE VI ZA SVOJE GRIJEHE SKUPO,GLEDAO SAM FIL O AUŠVICU I BILO MI JE ŽAO JEVREJA ALI SAD KAD VIDIM KAKVI SU KAO NAROD NIJE MI ŽAO NITI IJEDNOG SAMO JE ŠTETA ŠTO VAS NIJE ISKORJENILO. SAD BI SE TREBALA POKRENUTI INICIJATIVA ZA PROMJENU ISTORIJSKIH ČINJENICA I HITLERU BI SE TREBAO DATI ORDEN ZA AUŠVIC.ALI IMAT ĆETE VI AŠVIC I U IZRAELU.(IZRAEL-AZRAIL)
Do kada ce Palestinci vise terorisati Jevrejski narod????????????? To je narod koji samo kuka o ugrozenosti a konstantno napada Jevreje svim mogucim sredstvima.