Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt čifutima, mir u svijetu
A time nestaju i Bakir i Milorad, cvijeće cvjeta? :D
KAKO MIR U SVIJETU KADA NAJVISE DJECE U ZADNJIH DVIJE GODINE IZGINULO U SIRIJI I NIGERIJI ITD..I SADA PRELAZE I NA IRAK, A GDJE SU TI TU JEVREJI
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gdje je sad "VELIKA TURSKA"? (najveca vojna sila medju muslimanskim drzavama). Gdje je sada Saudiska Arabija? (najbogatija drzava madju muslimanskim drzavama). Slali su borce za vrijeme Ramazana da "oslobode" Libiju, odnosno ubijaju Libijske muslimane. Zasto ih sada nema na dijelu ? Cionisti pogani! Sluge Americke! FUJ!!
Postoji samo jedna stvarno mocna drzava u Svijetu, a to je Amerika. Svi ostali su pijuni i mogu se prsit koliko Amerika to dozvoli. A na nasu zalost Amerika podrzava Izrael maksimalno.
Pobijedili ljudi u WWII i sad im se može svašta...
nek im ALLAH pomogne, jer niko drugi ne moze, :(((
Hajd da nas muslimana nema , pa nas ubijaju i ponizavaju . Ali ima nas na citavoj zemaljskoj kugli i opet nam se ovo desava . Zasto ? Pa zato sto smo neujedinjeni . IDIŠ ubija muslimane , proglasava nakav hilafet koji ulema naravno ne odobrava jer je smijesan , Arapi spavaju , podijeljeni smo u nakvih milione skupina i svako zadovoljan svojim , i tako dalje , a zene i djeca ginu . Probudimo se .
klix ima sve prave i provjerene informacije... cnn još ne zna da izrael koristi bojne otrove i kemijsko oružje, ali klix zna...
Tako se to radi sa islamskim teroristima! A mi se ovuda sekamo sa njima...
Izrael, baš kao i vi, znaju samo po nenaoružanim udarati. Vi ste pokušali, niste uspjeli, Amerikanci vas spasili
Hercegovac ,de mi života ti objasni kako se toj tvojoj bajnoj VRS omaknu pa onako "slučajno " pobiše nekoliko tisuća nevine dječice ???
Zasto...???
Sve one kojima je u ideologiji terorizam i ubijanje nevinih treba izolovati od civilizovanog svijeta i suditi im... Zlo terorizma se danas prosirilo svijetom i to treba eliminisati pod hitno.
warsavski geto 1943, kada su se jevreji pobunili protiv nacista, slavljeni kao heroji. gaza geto 2014. pobuna palestinaca protiv izraelske okupacije..nazvani teroristima i poput nacisticke njemacke koja je upotrijebila sva oruzja, tako i izraelska drzava upotrbljava sva oruzija na stanovnike gaze da bi geto pretvorila u rusevine...kazu istorija se ponavlja. imamo warsavu 1943 gdje su zrtve bili jevreji. danas 2014 imamo gazu gdje su zrtve palestinici zrtve od drzave izrael, i sigurno ima potomaka od onih jevreja koji su digli ustanak u warsavskom getu, potomaka koji ubijaju sve sto se mice na palestinskoj zemlji. a svijet...... samo suti, suti a za tragediju palestinskog naroda je odgovoran cijeli svijet, sve svjetske vlade.
Hitlere dobri covjece, digni svoju armiju i kolji sve ćifute!
i ove nase ćifute treba ispljuvati na ulici zbog sutnje u vezi desavanja u palestini. muslimanski narod je cifutima na ovim prostorima pruzio zastitu kada ih niko nije htio primiti, a oni, kurve od naroda, sute i potajice likuju nad onim sto cifuti-cionisti rade muslimanima palestine. govna od naroda...
"Od izrelskog brutalnog ponašanja prema Palestincima jedino više uznemirava njihova riješenost da zaogrnu svoja djela tvrdnjama o moralnosti", napisao je prije nekoliko dana ugledni američko-libanski autor James Zobgy, koji je posebno kritikovao mentalitet nepriznavanja nikakve pogreške.
nikog nije briga pogotovo stoku americku i un,svatite da nam niko nije prijatelj kakvim se predstavljaju ova navedena stoka,cuj mene stoka,vrijedam plemenitu zivotinju..KLIN KLINOM,ZIDOV PLINOM..LOVE AND PEACE SVE VAM NAJMILIJE?
A gdje nam je Obama ??, ni traga ni glasa od njega kad treba muslimanima pomoci
Bolje da ne znas sta je uradio,procitaj na al jeziri :(((
Ameri njih drze mamu im usta loovsku,hitleru ustani rijesi ovo
Ne drze Ameri Jevreje, nego Jevreji njih, a kojim to tajnim vezama nikad necemo istinski znati, nego samo naslucivati.
cini se da izrael radi sve cisto posteno.. palestinski hamas pravi tunele i potkopava granicu...izrael to zeli da sprijeci i mora to da odradi vojnom intervencijom... kulturno su zamolili sve civile da napuste tu zonu da ne bi izginuli dok oni mlate te hamasove pacove po tim tunelima.. svi civili koji su ostali tu i nisu htjeli odvesti svoju djecu na sigurno,krivi su za smrt svoje djece..a naravno...krin je i hamas koji pravi frku i civile koristi kao zivi stit..
Hoce obalni dio,da izadju na more! Kada otjeraju Palestince,ogradice taj dio i graditi hotele. Znas li da se Palestinci ne smiju voziti auto putevima u vlastitoj zemlji?? Ono sto bi ti presao za 2h,njima treba 24h!! Krenu u bolnicu,a ne znaju ni kada ce stici niti da li ce stici!! A ne zaboravi da je sve to bila Palestina!!