Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se budalashi takmice ko ce kome vise naudit i tu nema kraja. idioti i jedni i drugi.
Allah nagradio džennetom to dvojicu hrabrih palestinca. Ko je fin prema tebi ti prema njemu budi još bolji, i nikad mu zlo ne učini. Ali kada neko počne da te gazi i ponižava, da svoju sreću gradi tako što tebe ubija, i protjeruje. U odmazdi vam je – opstanak, o razumom obdareni, da biste se ubijanja okanili! (El bekara)
kako ono bi ... sto za jednog ... očito učili zanat od hitlera
eh to je to,znaci izgovor za jos 2500 Palestinaca,mahom civila...koje si ti zlo,i ti i ta tvoja zlocinacka drzava
Sedmicno u Palestini bude oko 5 ubijenih Palestinaca od strane cionistickih kolonizatora, a kad smo o tome imali priliku citati na klixu ? Nikada... Zato je vazno ovo sad gurati 10 dana kao da je kraj svijeta, kao opravdanje za ono sto ce nekad uskoro uslijediti, a to je vise desetaka/stotina ubijenih Palestinaca.
Jucer su objesili jednog Palestinca,jos covjek izasao na binu i pokazuje ostalim Izraelcima uze kojim su ga objesili...posjeduju ljudi pare i medije,samo sebi bitne vijesti guraju,tako da...a Palestinci su uzor kako se boriti i izdrzati,imaju protiv sebe najjacu zemlju svijeta al ipak se ne predaju