Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelski terorizam, fanatizam i fasizam.Ekstremizam koji terorise Palestinu i Plaestinski narod vec osamdeset godina. Koji nema nista s Jevrejima vec su to cionisticki fanatici.
Zasto osvjetnicke slogane. Pa ovi izraelci su totalno ludi, osvjetnicke slogane, terorisu i u*bijaju godinama palestinski narod a izraelski fanatici pisu osvjetnicke slogane..i pale dzamije starosjedioca i autohtonog naroda Palestine......svasta.
@mujo Vuk kažeš? Pa nema moćnijeg imena,samo kad se sjetiš kakva je to životinja...baš moćno imati to ime.
ISSSACE@ KAKO OVO RUZNO ZVUCI!!! nema ruznih imena(PODJEKOJE) osim prezimena....kkrmek, zaklan ,svinjar..,vistica,bitanga itd...provjeri cija su to prezimena...sto se tice imena jedno vase vlasko meni nikako neide u glavu..kakav otac moze dati svome sinu ime VUK???
i sta onda? :D zavalit se u lezaljku i popiti sok? :D
ama kakva \"izraelska drzava\" to je fas.sisticko-geno.cidna tvorevina
@David,Moses David,Mojsije retardirana imena? Pa ja samo kad bih objektivno upoređivao ljepotu imena kod raznih naroda, religija uvidio bih da su muslimanska imena najružnija,tj. najmanje lijepo zvuče,pogotovo neka bošnjačka.
sto me ovo nervira kada zidovi pozivaju na neku pradjedovinu i pra domovinu...polazna tacka vasa je bila IZ EGIPTA TO JE VASA PRADJEDOVINA A NE PALESTINA....PALESTINA OKUPIRANA ...
Hit.ler je bio najveci saveznik kralja vaseg srbina , nemoj nam prosipati SANU historiju, NE STMA vise....Gobbelsova srpska propaganda ne stima, jer PRAVI Jevreji ZNAJU da su ih jedino muslimani uvijek stitili.!!!!!
Vaša retardirana imena sve govore!
Na žalost većina Jevreja podržava cioniste.
Bolesnjak ti je ćaća. Jednostavno.
Tužno je vidjeti kako Bolesnjaci mrze Jevreje iz dna duša a ti isti Jevreji su živjeli i radili sa njima stotinama godina.Čak kad su ih istjerali iz Španije i Portugala niko ih nije htio u Evropi,samo su ih Turci primili (sultan rekao pustite ih nek uđu).A vidi sad...a jedini razlog takve fanatične podrške Palestincima je to što su i oni muslimani kao i vi.To je to,ništa drugo.To što se kršćani gnjetavaju širom Bliskog istoka-ikom ništa,normalno ali kad su braća muslimani u pitanju,onda je i Hitler heroj.....tuga,tuga golema....
LJUT ZATO STO NIJE POTPUNO UNISTENA. F.A.Š.I.S.T.A.
Sekta \"iluminati\", Zonisti, nemaju oni nista ni s jevrejima, hriscnastvom niti bilo kojom religijom, kriju se iza Jevreja, a u stvari oni su neprijatelji svih religija i covjecanstva. Sekta apokalipse jahaca smrti..
Jevreji se nalaze u svojoj prapostojbini i možete laprdati do mile volje,oni su tao i tamo će ostati.Još samo da demografski (naseljencima - ortodoksnim Jevrejima) osvojimo i Zapadnu obalu i čitava Obećana zemlja je naša.
Pa fašisto jedan, ako već pridajete pažnju vjerskim slobodama zašto onda potkopovata džamiju Al-aqsa i zašto si postavio vojsku na ulaz u tu džamiju??? Fašističko-cionističko govno!