Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvece ZLO na zemaljskoj kugli je IZRAEL!!!!!
Nije daleko kada ce Jevreji u Americi dozivjeti istu sudbinu kao u i evropu tokom 2. Sv.rata
Izrael nastao 1957 kad i puska m16...a amerika prije 400 godina..evo sto je hitler zelio da sravni svijet...pobij gamad znao je sve ko ce svijetom vladati...
Tipično svi muslimani mrze Židove, tako i ovi naši... A sa vjerske strane su tako slični
Opet će čifuti u diasporu, ničija nije do zore gorila.
Hoce robokop Trump, on je vas cova.
U drugoj fazi. TRump je rekao da je sad red da i Palestinci nešto dobiju. Kao na primjer muda za bubrege, pa bi onda nešto opet OPIPLJIVO IZRAELU kao Golansku visoravan. A onda bi Trump po istom principu nagradio i Putina sa Krimom !! NAŽALOST nema više vremena za to. Od Novembra je Trumpova adminitracija već ODLAZEĆA ! :)
🇭🇷&🇮🇱
@boss🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 a poserem ti se na🇮🇱 i na🇭🇷. 2023. Najebali ste, i ti i svako ko im se pridruzi. A Amere ce boljet tuki za vas, imat ce uskoro " interne probleme" kad narancastog budu " odsjekli". Jao vama i vasim cifutima. Pitaj ih da vam Azil daju. Ah nece moc, doc cemo vam i tamo, da vratimo Palestinu. Sve u svemu, najebali ste. Znam nesto, sto vi ne znate.
@guzarcurguz002 bolestan si, vrati drbu pustinju i ti i ostali muslici
Kako jedna nacija koja je prezivjela toliko zlo na svojoj kozi moze ciniti isti ili jos gore drugima. Mozda je Hitler i znao da su cisto zlo iako ne opravdavam njihove postupke.
Sto ovaj mece kitu amerima, dubinski:-))))
Golanska regija je istorijski Jevrejska uvijek bila samo su islamističke horde to okupirali.
Sikter teroristo
Kuran
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da muslimani imaju bar 50% pameti od onog što jevreji imaju..mnogi životi bi bili pošteđeni širom svijeta
Vama i dijkanima je jedini lijek islamizacija
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱Shabbat Shalom🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
Ja mislim da ni Palestinci ne mrze Jevreje koliko Bošnjaci
@MossadovAgent A ja sam siguran da niko ne mrzi Bošnjake ko agresori krstaši oko njih. Poput tebe, pičkice, samo ti pucaš preko Klixa, a u realnom životu nosiš suknjicu.