Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj palestinci i socijalna pomocod strane israela pa jesi li ti normalan? +najvecu SOCIJALNU pomoc prima ne somalija ili kenija ili etiopija vec israel od amerike i to najvecu socijalnu pomoc na svijetu? Idi uci malo historiju i politiku dijete!
I Hitleru su ne-Arijevci, a narocito Zidovi kvarili germanski karakter Njemacke drzave. Jes\'ul\' to ovi fanatici ucili od onih, ili oni od ovih.....
Ne vjerovatno,kakvi gadovi...
smijesno je vidjeti - da ne kazem degutantno - kako se danas daje prostor ovakvim fasistoidno-nacistickim izjavama ljudima i politikama i ljudima .... mi zivimo 4. rajh samo sa zvjezdicama mjesto svastika.... pogoditi dvaput kojim.
All\'ah Uzvišeni skuplja Jevreje u Palestini za veliku kaznu koju im priprema. I kazna treba da bude \"jednonacionalna\" pa bujrum čifuti u Palestinu. Taman kad se skupite i kad vas ne bude u svijetu ni jednog,tada se Palestina zatvara i počinje kazna. Naravno,ono od žena što preživi će kasnije rađat muslimansku djecu.
nabijen si ti u nametnutu
palestince nabiti u Mrtvo more
PRE OVIH ARAPA/PALESTINACA/ TO JE BILA ZEMLJA JEVREJA OD BOGA DATA!
najbolje resenje je nek se jude vrate odakle su i dosle i granice nek se vrate gdje su i bile. apsolutna vecina njih su imigranti broju onih koji su tamo vec bili je vrlo mali
Greskom sam kliknula na palac gore, ocito je da nemas pojma o situaciji u Palestini i Izraelu i ko prima socijalnu pomoc i od koga
Zato nas \"brat\" cifut nastavlja sa gradnjom nelegalnih naselja u okupiranim teritorijama... kako bi onemogucio stvaranje Palestinske drzave, i dok odbije jednu drzavu za oba naroda, jasna je poruka, ceka se trenutak za Holokaust nad Palestinskim narodom. Cionisticki-Nacizam je u regionu vec dugo vremena... nazalost, historija se ponavlja. Cifuti su tu bili kao sila i prije 2000 godina, nekoliko vijekova, ovaj put vjerpvatno krace, ipak danas su desavanja i promjene mnogo brzi... Strpi se silo, dolazis na red.
Ako se ko gdje uvukao.....onda ste se vi uvukli u Palestinsku drzavu i unistili joj karakter !!!! SIKTER
Nema šanse da će Izraelci dopustiti Palestincima da ih preplave. Vi Bošnjaci to zovite fašizmom, a Palestinci neka prestanu uzimati socijalnu pomoć Izraela.
Misliš fašistička?
Dvoentitetska i Distrikt Jeršalim je idealno rješenje.