Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitler je oduvjek znao najbolje... :)
Ne prihvatas tu odluku UN-a koja ti ne odgovara a prihvatas odluku UN-a iz 47 godine o priznavanju Izraelske drzave ne moze to tako .Sva sreca pa UN nije samo SAD i izrael.
ako ne prihvataju odluke UN-a, treba Izrael IZBACITI iz clanstva UN-a
Fasisticki Izrael vodi citav svijet u provaliju.Ove samoubice za jaja i naopako okrenuti.Boga sila ne moli a Bog silu ne voli.Ahmo stisni gumb nek ide sve u pm.
Pa vi ste sami trazili da budete SS Han dz a r o v c i ! http://www.docstoc.com/docs/6284813/Alija_Izetbegovic http://farm1.staticflickr.com/145/414398605_e2a45e7439_z.jpg?zz=1 http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/186/709/552/original-ww2-german-ss-handschar-division-hat-fez-342ea.JPG Namjanje vas je bilo u partizanima, a sda glumite jos i \"anti-fasiste\"! Koja dvolicnost!!!!!!!!!!!
Vidi bosnjackog \"anti-fasiste\"! Jesi li obisao Cacin mezar? To je vas heroj, zar ne! Bar ga je tako ispratio cijeli grad. Jesi li ocisito snijeg sa spomenika Mladim Muslimanima? http://farm1.staticflickr.com/145/414398605_e2a45e7439_z.jpg?zz=1 Sigurno ces doci i na proteste protiv krsta na Zlatistu u petak. Pravi ste \"anti-fasisti\", ali samo u vicevima. :D
Dokaz da Izrael i Amerika ne*j**ebu nikog na svijetu.Ovaj put če morati . ovaj Netanyahu če da ga šipu kad tad. FREE PALESTINA
Hitler je bog. Znao čovjek s koje strane vjetar puše.....
Pisalo je i u onom Ustavu, ali nema veze... Kazes mi Hrvati gledamo samo svoj interes. Zbilja neobicna primjedba. Svasta sam dosad cuo na racun Hrvata, ali da gledamo, zamisli - svoj - interes, a ne tuđi, e to je zaista originalno.
Sve je ovo propaganda sa skretanja pravog problema zvana Sirija.
Ti kad nebi na usta ti bi na guzicu...
Ti kad nebi na usta ti bi na guzicu...
Necu citati tvoj Hrvatski sadasnji ustav ,nisamzainteresovan ,ja to govorim o onom ustavu ,kojeg ste prekrsili i jednim potezom pera izbrisali Srbe kao konstitutivni narod. Sada vjerovatno pise tako kao sto ti kazes ! Mi vama nista ne mozemo napakostiti koliko vi sami sebi mozete odmoci ,ako mislis da ce Srbi podrzavati vas ,grdno se varas ,gledacemo nasa posla ,znamo vasu politiku ,tamo gdjevam odgovara bilibi ste sa muslimanima i protiv Srba ,tamo sa drugr strane gdje vam odgovara bilibi ste sa Srtbima protiv muslimana ,a u sustini gledali samo sebe i svoj interes sa ledja drugih ! ja vam ne vjerujem i najbolje je drzati i vas i muslice na oku , sto niste ginuli kao i Srbi za RS za vasu HB ? Ni Srbima nije nista palo sa neba,mislili ste lako cemo sa glupum muslicima daj da poderemo Srbe,sada ce biti tesko iskobeljati vam se iz njihovog zagrljaja ,mnogo teze nego sto vi mislite !
Sad je i srpska mitomanija dovoljno dobra, samo da se napakosti Hrvatima? Na to ste spali? Pročitaj Ustav SR Hrvatske, prva rečenica - SR Hrvatska je nacionalna država Hrvata. E moji Bošnjaci, tko vama glavu nosi...
Bio taj sud pravican ili ne tom sudu podrsku daju sve zemlje clanice UN-a osim Srbije i mozda Rusije. Istina se sakriti ne moze, moze se potplatiti ili potkupiti poneki reporter, novinar ili neki kvazihistoricar koji napise ili izjavi nesto u korist Srpske propagande ali ne moze se potkupiti cijeli svijet. Ne isplati se ceto biti zlocinac, otimanje tudjeg je najveci grijeh, jesi li ti vijernik ili si vjernik kao i Kacxavenda sto je.
Srbi su bili konstitutivni narod. u Hrvatskoj ,da bi ga Tudjman ukinuo i time je i otpoceo rat , ne lupetaj gluposti !
Nisu imali to pravo jer nisu bili konstitutivni narod. Vi u Bosni imate više konstitutivnih naroda nego ijedna država na svijetu, a najmanje od svih razumijete što zapravo znači ta konstitutivnost. Fascinantno, zbilja.