Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je dokaz da sotone hodalju zemljom
Eno.kazu Ameri da ces biti napadnut danas😅
Možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš, uskoro sloboda Palestini inshallah, a vama genocidašima, dunjalučarima želim dugoo mučenje i koprcanje, da vas Izraelčane žive zakopavaju i sve slične vama. #freepalestine🇵🇸 #forever
Izrael je teroristička država i sve izraelske terorističke organizacije poput ISIL,Mosad,IDF moraju biti uništene i čovečanstvu dali mir i slobodu.
RibaKojaCuti Niko ih ne podržava srčanije od nacista iz banjalučko-laktaškog obora. Doduše laju na Ameriku, bogaoca, zapad, samo pred talmudskim krvnicima skiče ko pregažena štenad.
Nemoj me zavitlavati sa pričama o Putinu. Troprstaški svetosavski nacisti listom podržavaju judeokoljače.
Lazes ko.nas Zukan🤣
ovaj je psihopata....