Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitan javni poziv novinarima klixa: Molimo nepismene pojedince maskirane u novinare da podhitno dovrse svoje osnovne skole i nauce da se ne pise ''otovima'' nego otocima, kao i da se ne pise ''komplatna'' nego kompletna.. Hvala i voli vas Maajka..
ja volim u pakas da ga mecem
@svicarska10 gdje?? na pornhub-u??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovi ruski avioni su kao centrotransovi autobusi-okolo kalajli a unutra belajli.
zapravo ruski avijoni su daleko pouzdaniji nego americki ,samo sto se ovo pomalo krije,ruse se bukvalno svaki dan ono sa cim rusi imaju probleme je odrzavanje i kvalitet pilota pre svega u civilnom sektoru ,ali cak i tu imaju pozitivan bilans u poredjenju p.s. pogledaj siriju ,ameri za daleko manje akcije padaju ko kruske,u samoj srbiji im se srusila dva zbog kvarova u roku od dve nedelje