Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOST samo stvarni :D 9 sezona:P
hoce oni da zabranjuju upotrebu mobitela u avionu, eh eto im sad.. ne zna se ni sta je s njima, a onako bi mozda neko javio na foru ;)
duboko je more (okean)
sto se tice groma, cisto sumnjam da je moguce, jer lete na 10 kilometara od zemlje iznad svih oblaka...a i da je grom ga udario, ne bi trebalo da je to problem.. Jedino mi nije jasno kako satelitom ne mogu da ustanove gdje je i sta je..
Kako se mozete prepucavati oko ovako neceg, pa to je najgori nacin na koji se moze umrijeti! Jadni ti ljudi.
ne daj Bože nikom!!!!!!!!
cccccc...........mozda znaju Mulder i Scully
\"In his last communication, the captain said there was turbulence and afterwards contact was lost,\" the official said, speaking on condition of anonymity. U zadnjem javljanju kapetan je rekao da imaju turbulencije i nakon toga su izgubili kontakt...
da nije u bermudski upao?
@Realno Ma nema nista neobicno u Djavoljem moru niti u Bermudskom trokutu... Osiguravajuca drustva u slucaju da brodovi i avioni prolaze tim mjestima su htjeli naplacivati vise u slucaju da su vjerovatnoce nesrece vece, medjutim kada su vrsena statisticka istrazivanja doslo se do zakljucka da se na tim \"misterioznim mjestima\" ne dogadja nista vise nesreca nego na bilo kom drugom mjestu u zavisnosti od gustoce prometa. Tako da su cijene osiguranja ostale iste za transport robe.
http://news.sky.com/skynews/Home/video/Air-France-A300-Airbus-disappears-off-radar-over-Atlantic-en-route-from-Brazil-to-France/Video/200906115292708?lpos=video_Article_Related_Content_Region_1&lid=VIDEO_15292708_Air_France_A300_Airbus_disappears_off_radar_over_Atlantic_en_route_from_Brazil_to_France Izgleda da je nestao negdje u atlantiku, tj. nije se pojavio iznag odgovarajucheg checkpoint-a. Potraga je u toku.
Bermudski trougao nema vise znacenje kao sto je to imao prije desetak godina. Razlog tome jeste slabljenje magnetnog polja Zemlje na tom području a pojačanje na drugim mjestima. Trenutno je Đavolje more mjesto koje se najčešće spominje što se tiče takvog fenomena.
mora da je Jacob...
Evo novih sezona Lost-a :))
ah jarane da nije ko u lostu heehe zvacemo johna locka da ih spasava hhh nedaj boze vishe nikome pff