Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K-POSLASTICA ZA TEBE .-PLACENICI (C. ETNICI) MRTVIH KO DRVA. http://www.facebook.com/video/video.php?v=106239912791496&oid=197898230226131&comments PROSETAJ FRUSTRUIRANI.PRIJATNO GLEDANJE.
iNTERVJU Gaddafifijev sin,(CIitat) Sarkozy prvo mora vratiti novac koji je uzeo iz Libije za financiranje svoje predizborne kampanje. No, on je nas razočarao: nas vratiti naš novac.Imamo sve bankovne podatke i dokumente za transfer operacija i mi ćemo učiniti sve što ce javnost saznati uskoro uskoro. \" http://blog.foreignpolicy.com/posts/2011/03/16/saif_al_qaddafi_we_funded_sarkozys_campaign_and_we_want_our_money_back Profil Gadafijeve licnosti - PREMA JERROLD M. POST | 15 mart 2011god. http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/03/15/qaddafi_under_seige
Više o tome izjava Bijele kuće o nestalim New York Times novinare u Libiji: \"Naš ukupni stav je vrlo čvrst da su američki novinari trebaju biti dozvoljeno da rade svoj posao, a ne (će biti) zadržan ili maltretirani,\" Jay Carney, glasnogovornik Bijele kuće rekao je.
neka im je ala rahemetelje
Bas se nesto pitam... Da je nestao neki novinar iz drage nam BiH, da li bi bila jednaka \"panika\" i da li bi Ameri to objavljivali na svojim portalima...ccc
slava im!