Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmm MENI SE CAK CINO KAO MOGUCNOST TEHNICKOG KVARA NPR. NASTANAK NEKE EKSPLOZIJE..A SAD...
Možemol se složilit da je uzrok nesreće udar. Dal je srčani ili frontalni, nije bitno...
zaspao ili srcani al svejedno je sad
cuj treba da se desi.. bas je bezobrazno tako sto reci
Ljudi kad nesto treba da se desi ....mozemo sad milion tumacenja i ocjena da damo sve djaba.
Zdrav profesionalni vozac on ima svakih shest mjeseci zdravstveni sistemaski pregled znaci covjek moze preko noci da se razboli to je jedno a drugo trka za novcem ,danasnji brzi zivot sad te ima sad te nema.
List navodi da je većina djece stavila zaštitne pojaseve na sjedištima, ali su istražioci istakli da bi to pri tako snažnom udaru moglo da spriječi katastrofalne posljedice. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
MOzda,nikad nije bio tacan odgovor!Mozda i nije,imao srcani udar,kako god da je,i sta god da je razlog, djece vise nema,kao i njihovih edukatora!Tuzno!