Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je terorizam ako je namjerno...
Ovo sve pobudalilo....
Mnogi uzimaju za primjer norveskog Breivika. Da je terorista ...jeste sigurno ali ne mozes ga vezati sa religioznim teroristom jer idiot je samo roden takav a motiv njegovog zlocina sve jeste samo nike religiski. Usput receno dilo je pobio vise krscana u svom pohodu nego li drugih. Znaci sve treba nazvati pravim imenom bez obzira o kome se radi.
Smoriste vise s ovim...da se samo muslimanima sputava za religiozni terorizam. Izgleda da mnogima vise smeta kad se objavi koje sta uradio nego to sta je isti uradio. Evo npr ova nesreca ako je "Aliju" iz Pakistana pozlilo pa izazvo nesrecu..nema razloga da stoji musliman Ali..Medjutim ako je on uzvikivao npr nesto o Allahu i Islamu ..normalno je da se tako i navede...uostalom to i jeste cilj onima koji rade da nedjela i tako nanose najvise stete samim muslimanima.
Naslov i tekst da te bog sacuva.nista ni sa cim
Ulicni terorist...?
cuj zaletio se
vise detalja ce biti poznato nakon sto se utvrdi religijska pripadnost
@the_ab hahahahahaha
Nesreca, dakle bijele koze i citokrvni Nijemac
sutra se slavi i rođendan poslanika Muhameda i džuma ... daj bože da mirno prođe.
@Vavrinka pardon, danas je obilježen rođendan.
I da jest terorizam, u Njemačkoj je zavjet ćutanja ne bi priznali dok im cijeli stadion pred kamerama ne pobiju ali čim se ovo našlo u medijima ima tu i vatre.
Mozda je pozlilo mu..uzas kako god..
Ako se vozac ZALETIO u pjesake onda to nije nesreca i nije vozac nego budaletina koju treba razapeti i muciti ga danima dok ne crkne.