Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanska rupetina, ovaj Balkan je regija najveceg olosa na svijetu. Kada treba pokazati fasizam i nacionalizam onda smo svi tu u prvom redu a kad treba protestovati protiv krininalaca koji na svaki dan hebu u zdrav mozak onda nikog nema....
Izvini, ali u cemu se ocituje taj Bosnjacki fasizam i nacionalizam? Kako mi to pokazujemo?
@Kroatbosnjesufasisti Hahahah vidi se u vasoj ogromnoj mrzni kaze. Brate, ti si dosao na bosanski portal da oznacis citav jedan narod kao fasisticki i da provociras. Da li sam ja dosao na tvoj srpski da to radim? Uostalom, ovdje se govori o djelima. Daj mi par fasistickih djela koje je izricito podrzao citav ili vecinski bosnjacki narod u zadnijh 30 godina? O vasim djelima ne treba ni govoriti, i dan danas slavite zlocince i fasisticke pokrete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja navijam za Makedonce,ipak su oni nasa stara YU raja!
Pa ako Boga Sjeverna i Južna Makedonija da se ujedine pa da idemo u Makedoniju na more na Egejsko
ove majmune je sevap poslat nedje da ratuju stalibancima ida pocrkaju
Grci, mediteranski četnici
Bosnjaci, balkanski turci
@Varaga900 Srbijanci, moravski vlasi!
Grci, mediteranski četnici
Ipak, svaka čast Makedoniji. Nalazi se u sred bare pune krokodila. Albanci žele da im otkinu pola države, Đikanija ih smatra svojom teritorijom, Bugari im ne priznaju ni jezik, ni naciju, ni crkvu, a Grčka im ne priznaje državu. Uz sve to su se 90tih izvukli bez sukoba i opstaju bez većih problema. Svaka čast i sve najbolje Makedoniji i Makedoncima!
Srbija je jedina drzava u okruzenju koja ih priznaje po njihovom ustavnom imenu Republika Makedonija debilcino turska
@Varaga900 smiri se zivotinjo neotesana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja mislio srpska e jbg .. xD
Grcki fasisti ......!
Dobro je neko nekada rekao, dobri i razumni ljudi bi trebali pobjeci sa ovog nesretnog Balkana, a onda ovim primitivcima sto ostanu, baciti par atomskih bombi da ih zauvijek nestane sa zemlje!
Pa zar nisu oni sami rekli ne moze Makedonija, moze Sjeverna Makedonija? Zasto je to uopste toliko i bitno, ime kao ime. Zna se da su danasnji Makedonci slovenski narod i nemaju veze sa antickom Grckom, kako ce im onda uzeti istoriju.
Pa problem je sto jedan deo severnih makedonacs smatra da itekako imaju veze sa antickom makedonijom i jos im i prave spomenike po Skoplju, daju ulicama i stadionima nazive po antickim makedonskim vladarima
i mi bosnjaci znamo tacno kako vam je... imamo komsije sa istim psihickom poremecajem.. mozda je zbog previse izrazenog crnog tena? ili ih izjedoše moje oči plave bošnjačke?
Mozda zato sto ste i vi i oni vestacka nacija. Jedna nastala od Hrvata i Srba druga od Bugars
@Varaga900 Jedino si ti originalni mix Vlaha i Turcina!
zasto se makedonija zove makedonija ? ako se makedonija ne zove makedonija kako se onda zove? od kad se makedonija zove makedonija? kako grci zovu makedoniju? od kad grci nedaju makedoniji da bude makedonija? potrebni odgovori da bih razumio cijelu situaciju
@Kroatbosnjesufasisti FEKI ! sprijeda zuta a odpozada smedja boja!
Severna Makedonija se zvanicno prbi put u istoriji pocela zvati Makedonija nakon sto je stvorena makedonska republika unutar SFRJ, taj deo Jugoslavije nije cak ni bio deo anticke makedonije, nego deo rimske provincije koja se takodje zvala Makedonija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
grci = djiksoni uvjek im nesto smeta kod komsija
A vama ne smeta jel, okruzeni ste drzavama koje vas ne vole
Grci kao ovi nasi Cetnici Hoce neku svoju pravdu
Hebe te se oko Imena,.nemate pametnija posla,..samo dobro udarat ,.dok im nedodje iz dupeta u glavu,..