Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ljudina uradio što je trebalo i otišao u legendu.
Super mario
HVALA ZUPERMEN Zahvalni starac!
Otišla ljudina, neće da postane internet senzacija. Mnogi bi trebali da se udare u glavu jer sve što rade rade samo za trenutak imaginarne slave.
Da nije ilegalac
Da nije on zapalio kuću pa se pokajo
Pa i da jest ilegalac ja bi mu dao drzavljanstvo cisto jer je uradio ono sto vecina ne bi.
..doš'o tiho, i o'šo u legendu... ;-)
Batman
Eto treb'o je otić na facebook i napisat status da je spasio čovjeka...nije svakome bitna "slava" kao nažalost današnjoj većini...pomogne i prigovara ili pripovjeda kako je pomogao ovo ili ono...
Jednostavno, starcu je ostalo još života, nije došlo njegovo vrijeme . Morao ga je neko ibaviti. Neka dobra duša se pojavila.
Najveca svetost u islamu je ljudski zivot svakog pojedinca na zemlji bez obzira na vjersku ili bilo koju drugu odrednicu kako i Kur?an naglasava ?tko ubije jednog nevinog kao da je ubio cijeli svijet, a tko spasi jedan zivot kao da je spasio cijeli svijet?.
Brko supermen
Covjek je po prirodi lakovjeran i sumnjicav, bojazljiv i neustrasiv. Respect veliki covjece!
Covjek, ljudina, koja nije zeljna medijske paznje.
Samo ljubav samo ljubav sve ostalo je čipkin dim