Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice poznate uskoro kad Jihadi John, britanski spijun, plasira njihove glave siroj javnosti
Zeznuto je kad se krenu nalaziti opravdanja i izmišljati teorije, a glave dvojice japanaca će se otkotrljati niz dinu ili su se već otkotrljale, što će onda biti prića...pa slučajno se liku oteo nož i tako dva puta.. Afidersum.
Sa teroristima, kriminalcima i ubojicama nema pregovora. Vrijeme je da i zemlje dalekog istoka shvate što se dešava, ne tamo negdje na Mjesecu, nego na njihovom kontinentu i da se konačno uključe u multinacionalnu kampanju u borbi protiv IDIL-a.
Pare pokrecu svijet. Sve je u materijalnom I ovi sto prijete I ovi sto ce glavom platiti poletjeli za parama.
potražite u Rajlovcu :P
Pogledajte sjene, na tlu i na vratu. U ovoj pustinji sijaju dva sunca ;)
PISES GLUPOSTI
@Svinger Pa de mi objasni kako je jednom japancu sjena od sunca na lijevom ramenu a drugom na desnom ramenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovo je sve namjestaljka, i lud je skontao vise
Zaostajes 500 godina u razvoju mozga
@swinger govori mu covjek koji bi svoju zenu dao drugom da mu je karindja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)