Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
African valuable
@Cp6o.PC I tad bi ti dusa nasla smiraj u mom s.u.p.k.u,jeli te tako crkva uci m.a.g.a.r.c.e jedan, ne jedi g.o.v.na. ma salim se jedi,jedi
Ma sta seru majketi nisam bio mozda dvije sekunde unutra, ma zaglavila mi se jedna osovina od upravljaca pa sta .sta su zinuli odmah.
Ma ovo ja poslao probni da vidim kako reagiraju hahahahaha
http://www.ultrasonline.com/ref/Zola/
Građevinska inspekcija opštine Livno izdala je 11. jula rješenje o obustavljanju radova i Medžlisu Islamske zajednice, naredila rušenje izgrađenog dijela muslimanskog vjerskog objekta u roku od sedam dana zbog ilegalnog građenja, odnosno neposjedovanja lokacijske i građevinske dozvole, što nije izvršeno. Radnici Komunalnog preduzeća dobili su nalog inspekcije da 5. avgusta pristupe prinudnom izvršenju bez asistencije policije, ali desetak mještana Bošnjaka, uglavnom žena, spriječilo je rad bagera i rušenje izgrađenog dijela objekta. Opštinsko vijeće Livna u julu nije dalo pozitivno mišljenje za izgradnju muslimanskog vjerskog objekta u Sturbi uz obrazloženje da tu nikad nije bilo džamije, te da bi zbog toga bilo neophodno mijenjati Prostorni plan opštine. zašto kurvve komunjarske nisu ostavili mogućnost komentarisanja ovog ustašškog terora nad muslimanima u Livnu???
aaaaaa haha al me nasmija na uranku
ka ka ka ka ri naaaaaas! :D