Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Sanduku da je musliman, zvao bi se Tabutu :))
Njemu ne treba ni hadž ni molitva,.. ako ima Boga dobit će 1000 hurija.
1000 hurija? Znači ide se na onaj svijet samo da bi se prcalo... Baš je tipu koji liječi druge jedina pomisao koliko će da opći sa nevinim djevojčicama u zagrobnom životu. Razumijem neke od jadnika ovdje. Toliko suzdržavanje na ovom, ostaje im samo nada da postoji onaj drugi na kojem će konačno ubadati beskrajno. Izgleda da sva ova nacionalna netrpeljivost proističe iz podlih nagona seksualno frustriranih papkara. Kaoi i većina ostalih nesuglasja...
@stnslpr, naravno da se zezam,... ne vjerujem u postojanje onog svijeta niti mislim da neko treba očekivati nagradu za učinjena dobra djela. Naravno, da sam Bog nagradio bi ovog čovjeka godišnjim odmorom,.. da se malo relaksira.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmah ga dovesti u zetru da papcima pokupi lovu!
Kupljeni kubik vode garantuje sigurno ozdravljenje!
Ta je dobra kao kapi za uši! Ako te bole uši, nakapaš pola decilitra ali u ono zdravo, a ne u ono koje te boli....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)