Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! * 1. Reci: "On je Allah - Jedan! * 2. Allah je Utočište svakom! * 3. Nije rodio i rođen nije, * 4. i niko Mu ravan nije! :)
Vidiš li 3 stavku nije rodio i nije rođen a krščani kažu isus je božiji sin zato ne psuj bolan boj se ALLAHA znaš li da češ umrijet o da češ polagat račun ALLAHU DŽ. Š
Edmund hilari ovo što je napisao produženi kabal je sura ihlas ALLAHOVE DŽ. Š. RIJEČI RAZMISLI DOBRO O NJIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Odavno kontam da bi trebalo pokrenuti neki pošteni nuklearni rat, sve do temelja spaliti i uništiti i ostaviti planetu par miliona godina da razvije novi život pametniji od ovoga. Jer ovaj idiotluk je baš nevjerovatan. Svijet je pun kvaziinteligentnih bića koja u beskrajnost preseravaju o nekim nepostojećim besmislicama, daju im imena i čak su spremni da u njihovo ime diskriminiraju i ubijaju jedan drugog, a ova ista bića imaju taj obraz i drskost da sami sebe smatraju savršenijim od "životinja". Ako ovo nije apsurdno, ne znam šta jeste.
MISLIM DA VI POJMA NEMATE STA PISETE,POSEBNO NE O VJERI,LUPATE TAKVE GLUPOSTI STO JE I NORMALNO ZA OVAKVU STRANICU,PROMASILI STE MAKSIMA KOJI LUPA PO DIVIZIJI. SVAKO DAJE SEBI ZA PARVO DA KOMENTARISE,SVE NEKI NADRI UČENJACI I SELEKTORI I PISCI I SL. POGLEDAJTE SEBE PRVO PA TEK ONDA OSTALE.....
@ produžni_kabal druže, možda ti misliš i živiš u ubjeđenju da ga ima. Za razliku od tebe ja u te budalaštine ne vjerujem i super mi je ovako. niko mi ne puni glavu glupostima, što s vama nije slučaj.. Vjeruj ti i dalje, nemam ništa protiv, ali me nemoj ubjeđivati i pametovati mi jer ni sam ne znaš u šta vjeruješ..
Ne, nema boga.. svako ko imalo mozga u glavi ima je svjestan toga.. a vi koji nemate ništa u glavi, vjerujte i dalje.. xD
Ne, nema boga.. svako ko imalo mozga u glavi ima je svjestan toga.. a vi koji nemate ništa u glavi, vjerujte i dalje.. xD
pa alah taj nije bog naravski što će govorit jedan je bog šta znaći alah?
Poserem se allahu u usta!
Jbt jesi bolestan. Trazi pomoc druze.
Pošto je po shvaćanju vjernika Bog (Allah) svuda oko nas ne moraš mu se čak ni posrat u usta. Moraš se samo...posrat.
Ma haj sta fali, kad nestane religije svakako niko nece ni upotrebljavati te vjerske izraze.
E sad zamisli da se muslimanima na Sandžaku zabrani da koriste riječ Bog.
čuj su odlučio kako će ljudi zvati Boga... a smiju li muslimani onda Boga zvati Bog ili isključivo Allah?
nevidjena glupost,pa islam nije ni postojao kad se allah govorio.pa to je na arapskom koji je isto postojao prije pojave islama.
RBIH je upravu što se tiče ovog prvog komentara, to se može vidjeti i u šehadetu odnosno u ''la ilahe illallah'' što znači ''nema boga osim Allaha'', gdje se očigledno pravi razlika između termina ''ilah'' i ''allah''. Dakle jedno je pojam koji označava Boga, a drugo je ime.
...herr latiću, eo ti domovine, j­ebla te ona...