Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svim zapadnjačkim analizama koje sam pročitao naglašava se napredak zemlje za vrijeme predsjednika kojeg je narod praktično istjerao - apsurd?! Što povlači za sobom dvije stvari a to je da su analize namještene ili da sa narodom nešto nije u redu? Poznavajući situaciju mogu lahko reči da sa analizama nešto nije u redu. Po svemu sudeći Tunis je u proteklim godinama slijepo slijedio ekonomsku politiku koju mu je diktirao MMF i WDB a to je priča koju smo i mi slušali od strane istih ljudi poslije rata: Jačajte turizam i poljopriverdu bez ratarstva - zatvorire industriju ,.....itd. a naši pljačkaši na vlasti u vidu mali dikatora s dušno podržavali.
sad će na čelo tunisa doći neko ko ne igra 100% po cionističkim pravilima, pa će zapad shvatiti da tunis \"finansira terorizam\", pa će ga onda uništiti i okupirati, i na kraju se izvinuti je su \"skontali\" da tunis u stvari ne podržava teroriste i da su se malo zeznuli; al nema veze. i na kraju kad tunis ostane sravnjen sa zemljom, na vlast će postaviti neku korumpiranu marionetu koja e svoju domovinu uništiti do temelja , a zapadnjaci će tvrditi da su muslimani zaostali i nesposobni da imaju normalnu državu. žalosno
britanci su jevrejsko-rimljansko-germanski koktel koji brzo opija narodne široke mase svijeta
Kolonijalni zlikovci i njihove analize.