Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kanadi nemiri, zdrao!
I naši demonstranti su gađali policiju kafom :)
Posvud neki belaj. Čekam naslov tipa izbio je mir...kao u nadrealistima... Al hajde, nek se prosvjeduju ljudi tako i treba.
Šta su se sad oni nadigli?
Bore se protiv najprljavije moguce proizvodnje nafte. Tamo gdje se to radi ostane " ko mjesecev pejzaz".
toni ....nije istina...nelupaj gluposti taj gas se vadi tako sto se u tu rudu upumpava voda pod pritiskom i kad dolazi do sjedinjenja vode i te rude oslobadja se gas a vremenom voda prelazi u naftu.....problem nastaje kada se pri oslobadjnju tog podzemnog gasa ...velikoh kolicina dolazi od pucanja i razdvajanja stijena,pa geolozi procjenjuju da ce tu dolaziti do ozbiljnih zemljotresa ....u engleskoj se naprimjer to radi i oko velikih gradova i sela i nigdje nema "mjesecevog pejzadza"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hocete vi ljudima barkat u gas...