Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=63hTOaRu7h4 O NEMINOVNOSTI STVSRSNJU NOVE DRZAVE PALESTINE, MOZDA OVA STRANICA MOZE DA POSLUZI KAO POCETNA ISTINA
I JEVREJI KAO I MI IMADOSE SVOJE FILISTINCE,...ROD IZDAJNICI,PODMUKAO.
APSOLUTNO BI BILI PONOSNI SINOVI SOLOMONA,JER I ONI ISTREBISE PO NAREDJENJU PLEMENA ,U VREME MOJSIJA,PLEMENA KOJA SU ZIVELA ,ZNACI SVE UNISTITI,OD HRAMA DO GROBA,ZLATO PRETOPITI,POLJA POPALITI,DA RUKA NEVERNICKA NEMA TRAGA ..NEKAD JE TAKO BOLJE... SVE IZ POCETKA,BEZ NASLAGA I TALOGA...KAO U NAS,TALOGA OSMANLIJA I TOG AZIJATLUKA! :)))
jos od avrama i mojsija i davida i solomona to je zemlja jevreja!
Ma sta reci, sto vec nije receno. Ostaje im samo ono sto je vec milion puta probano...sta dalje!? Ako igdje na svijetu opravdavam samoubilacke napade, to je onda Palestina. Ljudi su satjerani u cosak sa tenkovima...i tako vac 60 godina...svijet suti, arapi ne smiju zinuti, zidovsko-cionisticka tvorevina se siri i na tom putu gazi sve one koji im se suprostave.... Kako zaustaviti to beznadje kod palestinaca.... Iskreno se nadam da ce sve ono sto izgrade jednog dana biti dom napacenog palestinskog naroda.
Gaza- link- http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&langpair=en|hr&u=http://www.uruknet.info/%3Fp%3Dm72024%26hd%3D%26size%3D1%26l%3De&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgLD5CUy9nDFGDf0DN9v3CvC-CiSA Izraelska ovisnost o Američkoj podršci Pise- Dr. Mohsen Saleh, generalni direktor Al-Zaytouna Centar za studije i konsultacije u Bejrutu Link http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&langpair=en|hr&u=http://www.uruknet.info/%3Fp%3Dm72034%26hd%3D%26size%3D1%26l%3De&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgLtKqsnmCX9Tw6cY1qzQfFAoMhTg Izvještaj: Izraelski vojnici tukli i ponižavali Palestinskog zemljoradnika