Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ameri gori od talibana...cuj narucila ubistvo 2 covjeka i zbog toga osudjena na smrt... Gdje je ona civilizacija i civilizacijske norme o kojima govori amerika...ccccc Najdemokratskija drzava na svijetu praktikuje smrtnu kaznu...ccccc Talibani, talibani, za sve ste vi krivi. Da vi niste primjenjivali serijat za ovakve i slicne stvari, ni amerika to danas ne bi cinila.
da je rijec o Iranu il o nekoj muslimanki kako bi culi ostre kritike i uvrede na Islam b. a gro nevjernicka
ovi meri pravi pravcati DEGENERICI !!!!!!!
Hajmo pred americku ambasadu da strajkujemo! I nek dodju i oni sto su se fol rekli okupit ispred BBI zbog one iranke sto je narucila ubistvo svog muza ili sta je ono vec bila uradila.
jel ovo ona iranka?