Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se samo njemu fukari moze desiti.. sto ne posalju miletu, tihiju i bakiru?? NEMOGUCE jer MI uredno placamo sve njihove racune, cak i visestruko.. tek toliko da budemo sigurni, iznenadni troskovi i obnova voznog parka je uvijek moguca opcija :)
pa to su sve 'mjihove fireme' ne mohu sami sebi opomenu poslat, aaah tebe :) te pare stekaju u kasicu sto bi reko nas narod:' Odvajaju od usta godinu i kupe novog pasata'
Pa i meni su poslali opomenu, kad cu ja izaci na klixu?
Kad odrobijas 30 godina pa te izaberu za predsjednika.
kako je uspio potrositi toliko vode i struje kad je na aparatima vec 2 mjeseca..?
klix dominira
bitan je naslov
Isključi neplatišama !! Čovjek samo visi po aparatima a nema para da plati vodu i struju ! Ucknju4u HenЛaTuшaMa !
Samo mi nije jasno jesu li pogriješili pa poslali tuđi račun Mendeli ili su "pogriješili" jer zaboga Mendela je toliko nedodirljiv, njihov Tito pa mu se ne smiju ispostavljati računi za ono što svaki normalan smrtnik mora platiti. Bio u bolnici ili ne računi se moraju plaćati i tu nema većih i manjih. Ako se radi o njegovom računu naravno. Žalosno je što većina običnih ljudi misli da su ovakve veličine iznad zakona i da im treba gledati kroz prste iako vjerovatno ima dovoljno novca od predsjedničke penzije da pokrije sve eventualne troškove.
haha kod nas ti vodu ni ne mogu isljuciti kada je vazda redukcija HAHA
bas ima puno nelsona mandela pa greska se desi jbg
...dobros' proš'o...da su te toplane dofatile :))
Ma boli te i onako si u bolnici
Ja kont'o 'vako nešto samo u Bosni ima..........
Ovako nešto samo u Bosni ne može. Ko će poslati opomene Dodiku i Bakiru?
..ma jasam se samo šalio,..može li i jedan komentar biti bez mješanja politike.... !!??
Još samo da mu kisik isključe...ode Mandela u legendu!