Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEBIIII IDE RESPECT I POSTIG'O SI GA :$ :SMAJLIKOJIKAZEDASUNASIPARLAMENTARCINAJGORILJUDINASVIJETU:
Nelson Mandela KAPA DO PODA I TO JE MALO Dao Bog dragi da ima takvih poput tebe 10 na ovoj planeti nebi bilo što jeste
LOL. južna afrika je mogla inspirirat samo aparthaid koji sad vlada u bih. a ovi što dijele kojekakve nagrade o trošku proračuna kroz nevladine org. trebaju si svezat kamen oko vrata i skocit sa tog istog mosta u mostaru koji ne predstavlja suživot nego vrijeme turske okupacije kao najmracnijeg dijela u povijest ovih prostora.
Juzna Afrika je zemlja crnaca od postanka civilizacije bila,bolesni evropski umovi su siromasili i pljackali kako cijeli kontinent tako i J.A ,Od boga poslan covjek po imenu Nelson Mendela je rekao STOP i vratio stvari kako treba da budu!!!
Nelson Mendela je veliki covijek. Ali u kakvim mi zabludama zivimo da je neko bio uz nas kad nam je najteze bilo... To su one prave suplje komunisticke fraze...
Manite se primitivnih komentara ljudi. Covjek je sasvim na mjestu. Zanimljivo je da neko ustvari moze valjati? Svaka mu cast na svemu sto je postigao :)
Zo mi sto tako castan covjek ne umire sa imanom:(
Stvarno si bezobrazna. Covjek umire a ti si nasla priliku da nabijas na nos u sta TI vjerujes.
J**** crnac kćerku: - Bolja si od mame! - Znam, brat mi je rekao
Uhvatio crnac zlatnu ribicu: Ribica: Ak me pustiš ispunim ti želju. Crnac: Dobro...ali zašto meni samo jednu, a svima ostalima tri? Ribica: Zato što....zato što si prljava crnčuga!!!
Kako te nije stid ?
JEBI MATER TUKO ISLAMISTIČKA RETARDIRANA !!!!
Monkey je obični terorista koji je podrzavao tvrdolinijasku grupu crnčuga koji su ubijali, sakatili i silovali bijelce/bjelkinje samo da bi dosli do vlasti, nije djaba 30 godina bio u zatvoru, umri monkey u najvecim mukama
Umro!
R.I.P.
Veliki covjek, mnogo je dao svijetu, ali jbga ipak godine cine svoje,
Long live Nelson !
...jel se ovo probudio sa aparata pa dao izjavu za Anadoliju BiH :-D
Preporucujem da procitas citav clanak prije negonapises tako glup komentar. "Nakon njega, ovu nagradu dobili su egipatski diplomata i bivši generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Mohamed el Baradei (2007.) i lider grupe U2 Bono Vox."
...procitao, al nisam mogao odoliti a ne podjebavati :-D
Da su svi vodeci ko pola Mendele bilo bi...