Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam vam pričao kako sam bogat? Jesam, bogat sam na lažima. Tek prvi a ja ovdje u Norveškoj već spuco socijalu zato što sam moro otplatit dug u birtiji, jer sam do juče pio na recke. Ništa idem opet pitat Heinza može li piva do idućeg prvog na recku. Ima posla al što bih radio kad ima socijale. Nije nešto puno al dosta da platim ceh i ostane mi za kutiju cigara.
a ovi su ostali ležati na podu zašto?
@sinjor ma znam, vidim kako su se namjestili
onaj ko se redovno vozi u grasovim tramvajima...ova turbulencija je pi4kin dim...
Neugodno jest , al ipak ti si u tramvaju za 1.5 km plus na zemlji pa ti svejedno , ovdje platis stotine dolara a uhvati te turbulencija a znas da si u zraku i ako krene po zlu da si gotov !
@Amel1Curic Ocito nisi iz Sarajeva!