Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divlja stoka
Kulturi se uči.
Terorizam
Pucao Bruce Springsteen.
američki terorizam
E čuj upucano? Ubijeno valjda mučki na teroristički način. Klixe, svu vam familiju, ama baš svi, znate već šta...
Da u američkom Ustavu piše da je ti kršćanska katolička ili protestantska država - ne piše. A predsjednici se zaklinju stavljanjem ruke na Bibliju (a ne moraju, zapravo to nigdje ne piše da mora). Zapadna civilizacija je kršćanska, Evropa takođe. Zašto, pa biznis jarane. Isto je i islam i svaka druga monoteisticka religija. Zato se ne vole, jer jedni drugima diraju bazu korisnika. Vjera u srcu s tim nema nikakve veze
Firaun s gorice kao i Kusturica.
zna se sta je terorizam....stoka americka
zasto muslimani idu u krscansku zemlju da zive i onda hoce da tamo sire svoju vjeru? Amerika je krscanska zemlja.
Amerika je druže moj sotonistička država
Znas li mozda koliko muslimana afriamerikanaca zivi u Philadelphiji!??? Kada bi znao usutio bi. North Philly je vecinski muslimanski dio i to pretezno afroameri. Sve ce to biti muslimansko prije ili poslje.
Masala
Hocete li prozvati ove sto su pucali po muslimanima teroristima,il ce samo biti par mentalno nestabilnih osoba?
Muslimani su pucali na muslimane u ovom slucaju. Odnosno crnci ma crnce.