Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što ti je reć gospodin i humanista. sa velikim G i H. ođe bi ga zaj­ebavali na mrtvo ime, da kaki je mutav i neposoban za "mahnut".
ako ne potegne za vajtalnim nešnl interesom nema niš' od njega.
i bakir se fura na njega i kod njega je auto iz Volkwagen porodice
Inače, dok je bio predsjednik Urugvaja donirao je 97 posto svoje plate, vozio automobil Volkwagen Beetle 1987. godište i prodavao cvijeće koje sa svojom suprugom uzgajao u vlastitoj bašti. Živio je u skromnoj seoskoj kući pored Montevidea sa suprugom, senatorkom i bivšom gerilkom Luciom Topolansky i tronogim psom Manuelom. Nije imao tjelohranitelje, niti službene vozne parkove. Inace, dok su bili predsjednici BiH povecali su svoje plate za 20%, uveli razlicite naknade, vozili audi a8, mercedes, bmw i ostale skupocjene aute, svoju zene uvalili u razlicta javna preduzeca, živili u luksuznim vilama od 5 miliona maraka i vise. Tu su zivjeli on i njihove zene poznate kao "vjeste" menadjerke i nisu imali cuke...tjelohranitelja su imali vise nego sto je bilo policajaca-specijalaca na gey paradi..
...a "neki" su i riječne tokove mijenjali :)
ačkosum Mujica bey
Moj Jose, ništa tebe ovaj "sultan" Erdogan ne razumije ... ! ! !
Da nas vecina ovako razmislja srusio bi se sistem, ali pun mi je ku*ac vas koji kudite i hvalite a ne stojite iza svojih izjava!
od mene nema tapsanja po ramenu, daleko si mi, gosp. Mujica, ali dova u ime tebe, prije ce te sustici ...
opet o meni članak
svaka cast, gosp. Mujca! Vi ste mi uzor ;-)
Mile,Mate I Mujo, ali nijedan nije ko Mujica
Dobar je Mujica,ali cemo mi ipak podržati naše lopove
“Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe!” (Er-Ra’d, 11.)
Izgleda da to još jedino nisu shvatili muslimani,posebno Arapi
Zbog nekolicine ovakvih ljudi,nedešava se još,svima nama obećani raspad sistema.
Zivio predsjednice.
I kod nas ima muica al jebiga sve budale.
jako mudar i pametan čovjek.
Da bi se nesto promjenilo,potrebno je prvo promjeniti sebe kao i nacin razmisljanja,bez ovoga sve ostalo je samo zavaravanje...