Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ovi ljudi docepaju Austrije uopste?
@moja_tetka Nije to istina njemu su platili Kolinda i Hrvati da siri zlo okolo
@moja_tetka Aaaa Sandzaaaaklije se svude nadu.Sve sto je kriminala i u BiH dolazi sa sandzacke strane.
Iranske sluzbe vrsljaju BIH od 90ih.Oni su preko Alije doveli mudzahedine koji su radili brutalne zlocine a sve pod pokroviteljstvom ABiH.DANAS kada se kaze da je BIH zemlja sa velikim potencijalom za izvoz terorista(dokazano u Siriji) misli se na njih a ne na bosnjake.To bosnjaci moraju da znaju i da se suoce sa tim problemom.Tako da kada Kolindra da izjavu ta izjava je utemeljena na realnosti...Evo cist primjer.Vehabija predstavnik BIH u Austriji!!!
@MAKS5 Brkas pojmove. Vehabijske ideje idejno dolaze od arapa, ne iz Irana. Imas iranaca po svjetu koliko i koliko znam da nikada nije niti ijedan uhvacen ili sudjen za terorizam.
@MAKS5 Brkas pojmove. Vehabizam idejno dolazi od arapa, ne iz Irana. Imas iranaca po svjetu koliko i koliko znam da nikada nije niti ijedan uhvacen ili sudjen za terorizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne znam sto je pusten????
Nedzad Balkan nema veze sa selefijama. Za njega su cak selefije nevjernici jer je pripadnik tekfir ideologije/haridzija. Toliko!
@DalekoNajpametniji Sve su to nijanse. Toliko!
PO LEĐIMA PENDREK PRAŠI ..
Hapsi bradatu spodobu.
Kako je njemacka pokvarena vidi se sta je jucer u stutgartu bilo!! Tz izbjeglica pred djecama u gradu u sred dana zaklo covijeka macom !! sad vijesti ništa o tome vec samo od naoruzavanju rusije i novog hladnog rata !! nemoguce sta se ovdje dešava
Što ti paša ne ideš? Vrbuje druge, a on kraj hanume.
Lako je trenirati strogocu na ovakvim poremecenim umovima ali dajte nam jednom tu silu pokazite na '' ne dodirljivim '' somovima i kitovima.
Ma zar je moguce, meni lik izgleda kao intelektualac koji se drzi cvrsto vjerskih nacela, pocev si od ne ubij pa tako dalje. Koliko ovakvih bosanaca ima strasno je
Bolest ne bira.