Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vojne mete su bila i ona djeca od gadafijevog sina?? m... vam fašističku
taj sin i tri unuka su pravo \"vojne mete\". SRAMOTA!!!
sad ce amri i ostala kompanija da puse,jer gadafi je garant u iranu,s jakim obezbjedzenjem iranske garde.... dok drugi gube od prirodnih nepogoda iran napreduje,sve uz boziju pomoc... cak i neprijatelje pridobivaju.... gadafi ce odati tajne zapadnjaka,zato su popusili.....ode ovo sve u p.m..
JOOOOOOJ
ne radi se o tome da li je gosp.Gadafi nekom pomogao ili nije ..pravi bosanac ne razmislja tako radi se o tome da su ga napali bez opravdanih razloga .. postoje zemlje gdje je i gore stanje npr. tibet,chechenija i sl.,gdje se ljudska prava gaze nogama pa niko ni ne spominje
Slazem se...
Gadaffi je umor, samo mu još nisu javili!
@Bošnjak, Napokon Nek\'o Pametan Koji Poznaje Historiju ;)
I sta se cudite? Pored ovakvih komentara nije ni cudo sto je BiH tamo gdje jeste! Velicate Gadafija? Omg,nikad kraja glupim bosancima! Da sam ja amerikanac ili evropska unija,nebi nikog komtako razmislja pustio da prismrdi u evropu ili ameriku! Svi pljujete a jedva cekate kako bi otisli i nasli bolji zivot u toj istoj evropi ili americi! Hipokrite! Ps?Gdje je bio taj Gadafi kad je Bosna gorila?
Uziva u Srbiji ?????? Pa tamo ni rahat lokum nije rahat, bolje se uzivalo na golom otoku.
navodno prebacile Ga srpske tajne službe u srbiju uživa boli ga k...
Standardna nato politika, isto kao i u Srbiji sa Milosevicem (samo sto je Milosevic bio veci kriminalac od Gadafija)... Na kraju uvijek najvise jadni narod strada.
hahahahahahah
Forgive us,we are just humans... Yours Bosnians
Opasni ovi Amerikanci pravi t e r o r i s t i...prvo indijanci pa sad muslimani...a ko ce biti sledeci garant Srbija
nakon sto je napoleon uzajmio pare od tadasnjih vladara alzira ..francuska umjesto da vrati lovu okupirala je alzir da uvede \"demokratiju\" ..lovu im duguju jos i danas klaun sarkozy je uzajmio lovu od libijskih vladara da bi finansirao izbore ..umjesto da vrati lovu francuska je napala libiju ..hoce opet da i tamo uvedu \"demokratiju\" i tako u krug..
Evo me, raja, ne brinite! Pozdravite Baraka Osamu!