Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK,potpisujem !!! Nego , macak...voljeo bih da te upoznam ! Da ti poklonim buket proljetnih ljubicica !
A I CRNCI IMAJU RESPEKTABILNE KARINE STO ME POSEBNO ODUSEVLJAVA ! CESTO SE SJETIM MANDINGA ,PRIPADNIKA SFORA...EH, TO SU BILA VREMENA ! MA RAZBIJAO MI JE KAMEN U BUBREGU ! I MAJKA MI JE BILA ZADOVOLJNA !BABO I NIJE ,KAZE ....VIDJAO JE I VECE...
JA ČISTO SUMNJAM DA JE TO IZJAVIO OVAJ BRADONJA. 1.) KO JE I KADA OVOG MAJMUNA PROGLASIO \"DRUGIM VOĐOM\" AL-KAIDE?? 2.) TO JE SAMO AUDIO SNIMKA I NIKO, ALI NIKO NE MOŽE TVRDITI DA JE TO PORUČIO NEKI MUSLIMAN. SVE JE TO DIO ZAVJERE KAKO BI SE OCRNILI MUSLIMANI I ISLAM, JER SVI MUSLIMANI (PRAVI VJERNICI) KOJE JA POZNAJEM GOTIVE OBAMU 100%. UOSTALOM, OBAMA NIJE NI KRENO S MANDATOM KAKO TREBA, A ISLAM STROGO ZABRANJUJE OPTUŽIVANJE LJUDI BEZ DOKAZA, JER NIKO NE MOŽE ZNATI KAKAV JE ZAISTA OBAMA.... .... OD BUŠA JE BOLJI 100%, A DALJE, VIDJEĆEMO VREMENOM ;-)
@briga me Sto citas onda ovaj tekst majmune?
@beg bio i ostao Vi ste mudo labudovo kakva vojska. Slušajte šta ovaj mudri bradonja govori ili muhabeti.
mi smo vojska Allahova..... grad na miljacki je nas!!! ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER . smrt komunistima
Sudnji dan se blizi !
briga me zaista šta misle fanatici iz Al Qaide...
istina oguli jabuku
BAS TAKO, NEGO STA, OBAMA JE SLUGA CIFUTIMA !!!!!!! OBAMA JE SAMO DRUGA ZRTVA POSLIJE BUSHA KOJU CIFUTI ZRTVUJU PRED CIJELIM SVIJETOM. ZASTO JE NJEGOVA PRVA POSJETA INOSTRANSTVU BILA IZRAEL ?????
Afgani je veoma vazno stratesko mjesto tj geo podrucje i glupi su svi koji smatraju da je *merika u *fganistanu zbog terorizma.Chekaju da *zr*el udari pa da u svom *urvinskom obicaju obracunaju iza ledja.Ipak treba jos vremena da skupe hrabrost i napadnu,ali.......... Nastavak ocekujemo u Oktobru ove godine.... Sa lica mjesta,vas SpaceFucker :D
Upravu je !!!!