Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak i jednostavnom upotrebom google translate-a mozete prevoditi textove sa norveskih glavnih medija: vg.no; aftenposten.no i dagbladet.no; i skontacete da je jos sinoc objavljeno da ovaj covjek nije bio policajac na duznosti, nego vise kao sto mi kazemo redar, i da je bio vjerovatno druga zrtva teroriste! Prva zrtva je izgleda bila zena koja je bila \"domacica\" na ostrvu, i brinula se za djecu! Mislim, stvarno nema smisla kakve se sve informacije plasiraju u BiH, preko Vaseg ali i drugih portala, od samog pocetka ove strahote u Norveskoj!
Ima da ga Tadić izvuče u pravom trentuku ko keca iz rukava.
-Ja jos neprocita niti chu,da rekose hrishcanski terorista pocinio, -atentet to strogo izbacuju iz termina.
Katolicki terorizam je nova posast modernog drustva! Kad ce se pokrenuti globalni rat protiv njega?
A da ga potraže na Terazijama?
Ako ima nekih objekata SPC u blizini onda prvo njih pretražite.
a da vidovitoj djemili pokvarite planove vjesanjem?
Covjek je bio unamljen kao osiguranje i nije bio na duznosti.Isto tako bio je druga osoba koja je nastradala. A nastradao je da bi spasio 10 - godisnjeg sina.
Evo, mozete prepisati text i odavde: http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/monstrum-zeli-svojih-5-minuta-na-sudu-pribjegao-zvjerstvu-jer-politicki-nije-postigao-nista.html Taj redar je bio polubrat norveske princeze...
čuvar k.a.r.a.o neku maloljetnicu u šumarku garant
Prva sudska ročišta na masu ubojice slučaja trebao bi biti održan u ponedjeljak. Prijevod molim, ne kontam rečenicu...
pobjego, garant srbin
cuvar karindzo, dok je ovaj roko....al ih je poredo, ma svaka mu cast..