Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam se vi kurcite, a kada se nesto desi.....kuku majko.........zar nije dovoljno tenzije i bez vasih glupiranja
inace ovakvi "junaci" kad se desi ko pticice.......
@diiss2 malo bi izmjenila slova u rijeci "pticice"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Razjebes pola grada , udaras se sa policijom , medu najvecim rasistima si na svijetu , udaras domacine , psujes , rusis , nece ti nista nitko ti si Englez , UEFA zmiri , zapali baklju na utakmici ako si Hrvat , Bosanac ili Srbin , isti tren te oderu sa 250k eura i hoce te izbaciti sa natjecanja
četnici.
Imali ruznijeg naroda na svjet Boze dragi....zene, muski, pascad, mace-ako je iz Engleske ruzno je!!!
@boslud1, ne nestane ružnoće, ona se nastavlja u Wales. Ali u članku se ne govori o Velšanima već o Englezima, tako da Velšane nema smisla spominjati.
@Elak1990, ne znam sta ti smatras lijepim , ali Keira Knightley, Rachel Clare Hurd-Wood ,Catherine Zeta-Jones,Alize Lily Mounter... sve su samo nisu ruzne. Doduse, o ukusima se ne raspravlja.
Morate vi jos pure jest Englezi
Šta ko je reko!!!...Zeko reko!!!...
kad isilovci popiju makar pola koliko vi eto ih odma...
Smijesni englezi, ne daj Boze da se jedan opasan sa C4 i kalasom u ruci zaleti prema njima haha vidio bi kako plivaju preko kanala :D
ja misio Vin Diesel na cetvrtoj slici
Cudi me zasto su bas u Marseju ovo napravili? Marsej ima ogroman broj Muslimana i nije korektno se ponasati kao da su Muslimani svi IDIL-ovci. Ako se ovo nastavi, mogli bi debelo fasovati.
Čaćkaju mečku bezveze
Čaćkaju mečku bezveze
jesu im unijeli strah u kosti...
:( sve više i više ljudi mrze muslimane.
Hajde jaro nadam se da je tako
@sefkija Da ti nisi možda srboljub a ne šefkija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Engleski huligani poznati u svijetu, treba ih odmah deportovati.
Combat, oltre la gloria, combat, lo spirito vive ancora! Combat, oltre la gloria, combat, lo spirito vive ...