Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cist projekat zapada da uzdrma ruse, ali im to u Rusiji nece proci.
Rusija nikad od Staljinista da se otrese.
Izađite na balkone, Pozdravite šampione.
Rusiju treba izolovati iz svih svjetskih organizacija i usloviti je slobodnim i demokratskim izborima......p.s. i da prestanu krasti tudje ikone.
Ima li u Rusiji jos neka politika ili neki politicki kurs (opozicija) osim Putina...Nema, sve ih je pozatvarao ili poubijao...
ee ONO se vratilo u Rusiju da kao dize neke proteste buahahaha... Rusija nikad jaca, kome je malo para u majci Rusiji razligu, Skandinavija, imas Svica, Luksemburg... Rusija treba da bude spremna vojno, pa i po cijenu losijeg zivotnog standarda, radi satanista sa Zapada i radi ravnoteze u svijetu. Al zna to Putin dobro, tako da se ne sikiram sada, problem ce biti ako zamjeni njega neki "Navalni", oticice sve u 3PM
navalni jedi govna
Zapad bi bio najsretniji da vidi kako se rusija raspada u sto dijelova, narod da se bije i krvi. Velika je to pogan zapadna, oni bi kasnije postavili visokog predstavnika, nametnuli svoje zakone i imali slobodan pristup plinu, nafti, sibiru.
Zapadne zemlje su same krive što ih više niko ne shvata ozbiljno poslije Snoudena i Asanža. To što se dešava sa njima najveća je bruka zapadnih demokratija od Drugog svjetskog rata.
Tu mu je i mesto!
Izgleda došla i Rusija na red.
Sad ce ga u zatvor i na ignor jedno 20 godina
Zapadni licemjeri pozivaju da ga puste na slobodu, hahaha, pa zato su ga i poslali nazad, sve ide po planu, zasada.
posljedice od one otrovne articoke
Ovaj lik bas ne zna sta hoce