Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brain wash level pro.
Nedavno je javno utvđeno da su koza, ananas i banana pozitivni na prc test.
nekom rat ...nekom brat
Pokvari se govno i kaze da si zarazen, zamisli bruke
ja meni paradajz kaslje nesto
Fadile, evo tendera
pa kume ba šta je ovo dede mi ?
Glupost teska
Mislim da će uskoro mnogo važniji biti uređaj koji otkriva vakcinisane. Ja se sa ostalim ljudima rukujem i komuniciram bez obzira jesu li ili nisu prebolili tzv koronu ali vakcinisanima ne dopuštam bliže od 2 metra. Niti sa njima realno imam šta i pričati.
do 2030. naučnici planiraju da ugase proizvodnju covida 19 sa unutrašnjim sagorijevanjem i potpuno pređu na covid 19 na struju
ovako je britanska kompanija "razvila" slican uredjaj za detekciju eksplozivnih naprava. uvalili ih vladama iraka, afganistana i meksika za preko 52 miliona funti. naravno, uredjaj je bio obicna prevara.
to Dodik i njegovi kumovi operu za jedan tender