Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A naučnika i otkrića.Pa raspast će se cijela planeta
raspašće se tvoje mame pakash al ne od zemljotresa
drago mi je jer se ovim zemljotresom zatresao i vatikan, leglo pe.dera pedo.fila i k.ur.vi ...dosta je bilo svecenickog pe.d.ofilskog terora nad nama katolicima u Medjugorju !
\"raspasce se tvoje mame pakash\" predobro.....
Mijenjam stan u Bosni za rusevinu u Italiji
Sicilija će svakako završiti na Balkanu. Ona svojim reljefom i vrstom homo sapiensa svakako pripada ovdje.
Maxgood-a jesi budala,u pm
TO JE BOZIJA OPOMENA SAMO, ZA ONO STO RADE FRATRI DJECICI MALOJ, I STO (NE)CASNE SESTRE SNIMAJU PORNICE... AL ĐABA BLUDNICI I RAZVRATNICI ALKOHOLIČARSKI KRSTAŠKI NEVJERNIČKI SE PREPUSTILI SVOJIM STRASTIMA....GORE OD ZIVOTINJA !
Bosna će raspast puno prije, al ne od zemljotresa...
Dje se bolan neraspala kakve su se tamo perverzije dešavale tokom svih ovih godina,prije svega mislim na p.e.d.o.f.i.l.s.k.i -p.e.d.e.r.s.k.i V.a.t.i.k.a.n itd.
Dab.ogda se i nama treslo i srusile se samo vladine institucije i izginuli svi u njima !
vidi ga, vamo je došo da drma, biži na drugi kraj planete pa drmaj
krecu duhovi predaka svaki ide svome jatu
Evropa dolazi nama
Jao clanka i novinara. Pa jesi li ucio geografiju i sistem pomjeranja tektonskih ploca... normalno da za milion godina nista nece izgledati kao danas.
U dalekoj budućnosti smo svi mrtvi svakako, who cares?