Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se igraju rata i politike a narod ispasta.
Hahaha grohotom se smijem ! sta drugo rec...neka samo cackaju mecku..nusam ljubitelj rusa jer podrzavaju cetnicku politiku ali ..covjek mira bit realistican..ako putinu dopizdi i zavrnempipeline nafte samo na 2-3 dana smrznut ce mo se ko piçke
Nije dobro zmija dize glavu,NATO joj nesmije nista?
ma porokajte ih ko i ove 1999. i smirit će se..
to pokusavas sakriti kako su se svi usrali u srbiji po ko zna koji put? :D
Mogao si jim staviti soli na rep...Rusima mislim...Nisam rusofil...Mnoštvo godina,zapad jim kopa jamu...uvalio jim bio komunizam,u to vrijeme nestalo je 1300 tonacarskog zlata,koje je kao završilo na dnu jezera,odnosno mora...pustio da jih Nijemci kolju kao pse,sve do Staljingrada,platili pobjedu nad Nijemcima milijonima žrtava...i povukli se 90-tih iz istočne Europe,prepustivši sve Amerikancima-NATO-u...Eh,sad bi Ameri,da postave protiv-raketni kišobran(čitaj rakete),na granice današnje Rusije...prolazio sam tuda...cca,više manje 600-700km od Moskve...ma nemoj...malo morgen...može,kad Rusi instaliraju na Kubu,što su već imali,da mogu opalit po Miamiju,onda nek i ovi postave na Oršu...
jim? hahahahahaha
@5.korpus baby Jim,šta da radim,pobrkam sa slovenskim...im i jim...meni je isto...ih i jih...
Nije više Fogh-Rasmussen generalni sekretar, you dummies!
Jeste do oktobra, tada Stoltenberg preuzima mijesto generalnog sekretara NATO-a.
My bad.
Uh sankcija jbt. Rusi pucaju od muke!
Ја бре.
dje si zarko Turcine
hahaha NATO moze RUSIJU I RUSE POVUCI ZA MEDJUNOZJE I TO POD USLOVOM DA IM DOPUSTE
pitanje je ko koga vuce i za sta samo ti si glup da to skontas
5 korpus je vuko i dokle je dovuko sad ti kontaj
Bolje bi bilo da ovi kreteni iz NATO pakta jedno vrijeme nista ne pricaju. Svaka nova vijest koju objave je gluplja od prethodne.
Jebach, ja bih platio da vidim tvoju sliku. Da vidim lice koje se krije iza tog nadimka i tako ostroumnih komentara. Otprilike mogu da zamislim o cemu se radi, ali bi slika ipak dobro dosla.