Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim riječima, ako vi krenete na narod, mi ćemo na vas! Smrt cionistima! Ali bilo kako bilo, da je ovaj njihov predsjednik Č od čovjeka odstupio bi s pozicije samo da ljudi ne ginu, pa bio ili ne bio upravu.
nato - ostavite ljude neka rijese problem kako znaju i umiju.
NATO je banditska teroristička organizacija, ubijaju muslimane u Iraku i Avganistanu
nato zakuha zarati, onda ko fol pomaze sirotinju i na kraju zavlada u zaracenoj teritoriji uzme bogastvo..kod nas nea sta uzeti..jedino medjeda nazifu..
ipak mi je drazi nato nego eu. Makar u nato-u ne moras imati nakaradne zakone
Vijest..........Službeni Zagreb ne podržava treći entitet Iako se u hrvatskim medijima sporadično propituje opravdanost uvođenja trećeg entiteta u BiH službeni Zagreb to, za sada, ne podržava. Posjet premijera Milanovića samo Mostaru tek je politički marketing, tvrde mnogi........................ Ma ne intesuje njih kamen hercegovacki nego hidrocentrale do Konjica
BAŠ! uh, hebote !
NATO da ima hrabrosti davno bi u BiH zaživio. Plaše se vožda iz Laktaša.