Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ga presreo nego samo ustanovio da je otisao .
Nisu Rusi jos za otpisa, vjerujem da su i dalje jaci od Amera samo sto Ameri imaju jaku propagandu pa se obicnim stanovnicima cini da su Ameri najaca vojna sila, nemojmo zaboraviti da Ameri vec godinama ne ratuju pjesadiski, da sve njihove pjesadiske ratove ratuju vojnici tudjih drzava, da zive raskosnim zivotom sa puno drogiranih, alkoholiziranih i ubijenih brzom hranom, takvi ne ratuju jer nisu spremni za jedan veliki okrsaj, siguran sam da bi u jednom velikom ratu izgubili od Rusa. Mislim da je Kina jaca sila od Amerike i Rusije zajedno samo rade pametno, ne isticu se nego ganjaju ekonomiju kojom razvaljuju cijeli Svijet.
Joj hercegovac opet lupas gluposti, zato sto si pristrasan, i navijas za Ruse pa ti se gubi objektivnost. Ne volim ni Ruse ni Amere, i jedni i drugi su zlo ali eto ako moram birati izmedju dva zla stati cu na stranu Rusa. Elem ta prica da bi Rusija pregazila amere pada u vodu. Ameri su trenutno najveca i najsofisticiranija vojska na svijetu. Imaju najvecu mornaricu i dva ili tri puta vise aviona u zraku nego Rusija. Ameri godišnje ulažu 600 milijardi dolara dok Rusi toliko ulažu u 6 godina. Elem kad bi te dvije sile zarateile i ostatak planete bi, Rusi bi na kraju vjerovatno izgubili ali bi Ameri imali tolike gubitke da sigurno više ne bi bila number one vojska, to bi mjesto vjerovatno onda preuzela Kina (ako ne bi ratovala) Ali ako bi se desio rat onda bi i nuklearke radile a tada bi kolektivno svi na***. Eto iz tih razloga se vjerovatno nece desiti direktni konflikt izmedju Amera i Rusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NATO the best! $$$
i??????sta bi
NEDAJ SE LATVIJO UZ TEBE SMO :)))
Volim tvoj nick :)
Elenora ne birni se javi ce se neko da te zvekne , ne moras se svakome uvlaciti. Javila su se dva pripadnika IDIL-a ali kad sam im pokazao tvoju sliku odustali su :):))
Jedino sto spasava ruse ovdje je sto ima nuklearno oruzje. Sto se tice konvencijanog oruzja oni bi popusili za mjesec dana i svi bi se sakrili u sibir...
haha ko bi popusio za mjesec dana?
Ma rusija je za amere kao sjeverna koreja...
kakva rusija ba!? pa to su misevi najveci sto samo palamude... lafo nesto kad se crveni medzed probudi... lol. Ameri ih uopste ne vide ko prijetnju, to je ocito
i sta je nato reko na to?
Jbt ko u TOP GUN-u :))
http://open.salon.com/blog/howard_steven_friedman/2012/01/09/9_countries_in_the_nuclear_weapons_club iako ja mislim da imaju puno vise
Igra se Putin opasnih igrica... Znamo da rusu nije nista zrtvovati stotone hiljada ljudi al opet...
To se dešava uvijek, svako malo neki avion pređe u susjedni vazdušni prostor i kontrole ga upozore. Pa nema pilot granice na nebu. Kako je Ukrajina aktuelna tako i ove gluposti.
Novi HLADNI RAT je vec odavno poceo, strane se biraju uveliko hmm :(
Čuj nato presreo Ruski vojni avion iznad Latvije? A šta će nato u Latviji, tj. u Ruskom dvorištu? Došli da poseju kolačiće "demokratije", kojima uništiše pola planete?
sve sto poznam iz latvije vole rusiju koliko srbi odcjep kosova. To je krivo rusima sto ih mrze i nikada nisu vidili kao bracom.
I? Ovdje se ne priča o ljubavi, nego o nato savezu, odnosno američkom savezu (uz prateće satelite), koji na drugom kraju planete, odnosno u Ruskom dvorištu zamisli primijeti Ruski vojni avion.. Ma hajde.. Pa izvrću realnost u nevjerovatnom obimu.. A Kosovo ne petljaj.. Oni manastiri koje životinje ruše su srećom dokumentovani, kao i njihova starost, tako da je apsolutna nebuloza tu pričati ko je koga ugrozio i otjerao sa njegove zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar i Rusi imaju avione?
Na ovoj planeti niko nema pravo osim zapadnih zemalja da ima svoju vojsku, naoruzanje i redovne vojne treninge. Tako su i nama oduzeli armiju da bi napravili nefunkcionalne oruzane snage sa malim brojem vojnika.
Samo ih pustite na miru. Rus je robot, kad je rat u pitanju. Kako im reče putko-nestat če vas za pola sata. Siguran sam da je pogriješio u nekoliko minuta.!!!!