Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj NATO pa nisu to saburli Bosnje da se vazda suzdrzavaju i trpe😂
Glavni krivci su Amerikanci,ne postoji zemlja a da nisu sa Izraelom prste umjesali i na milione zrtava napravili...Podrska Iranu !
Ma ne trebaju, neka ludilo pobjedi i nek ih ameri sataru sa zemljom. Vala mi je na vrh glave i irana i ovih idiota koji misle da je iran sila i da trebaju uci u rat sa amerikom. Nek udju, nek ih sravne, pa cu onda marak citati "save iran", "free iran"..
Sto nisi osudio ubistvo generala,kakav licemjer,osudi uzrok,a ne posljedice
Ovo je isto kao pocetkom 2009 kada je George W Bush odlazio sa vlasti i kada je Izrael uzasno raketirao Gazu i ubijao Palestince. Tada Hamas ispali jednu raketu, Izrael ispali 1001, a onda Bush kaze kako se Palestinci trebaju suzdrzati i osudio napad tom jednom raketom na Izrael. Ovamo sto je hiljade djece ubijeno pa nije se ni pocesao.