Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO poručio? Koji kyrac vojni savez ima sa kupovinom plina.
Pa ima..ako rusi puste pipke preduboko..i nato je u krizi
SAD pokusava na sve nacine progurati svoj plin koji ce sigurno boti visestruko skuplji.
Ovo je samo zveckanje sabljom, kakav rat i bakrači🤦‍♂️pa svi su svjesni da bi to brzo moglo doči do upotrebe nuklearnog oružja koje posljedice bi bile za obje strane strašne!
Tacan odgovor je rijec na S ?????? Scumur !!!!!
Sačekajte 2023 pa će vam Turkiye prodavat iz Crnog mora.Pa normalno je da je Evropa prosperirala kad je zadnjih 300 godina samo otimala od Afrike,Azije,Amerike sjeverne i južne kao i Australije.Otimali od sviju pa se izgradili.Francuska još živi od sjevera Afrike.Britanija od Azije itd
Sankcije Rusiji traju već 6 godina pa vidimo dokle su došle. U tih 6 godina Rusija skoro pa jača: usvojili proizvodnju brodskih i hekikopterskih motora koji su se radili u Ukrajini, postali najveći proizvođači žita na svijetu, ne vidim da su nešto gladni, grade naftovod i plinovod za aziju itd... Sad bi bilo interesantno vidjeti da Rusija 6 godina zavrne Europi sve...
Na proljece ce Nijemci ubaciti u cetvrtu brzinu izgradnju solarnih i eolskih elektrana
Sta ce nam ruski plin, nisu oni jedini, dajte nek se Evropa snadje na drugoj strani
Ne može Evropa da obezbijedi sigurno snabdijevanje el. Energijom a naši SDA idioti sa Fadilom i Dzindićem na podržani od prodatih duša bez zrna struke gase rudnike i termoelektrane. Umjesto da kompletiramo tri započete TE, uložimo u još nekoliko hidroelektrana i vjetroelektrana i zaokružimo cillus 50 do 100 godina imamo sigurno snabdijevanje sa učešćem OIZ iznad 50%. San svih zemalja.
Uzimat ce EU od nas ubrzo ugalj Miljevinu i Banovicku kocku pa da i mi jednom u zivotu njima kazemo na minus 17 joj raja nema uglja jbg nismo iskopali.
A da nijeeee USA.
Od kada je to briga NATOa? To pod broj jedan. Pod broj dva sta je NATO, i ko je u NATOu. Zar nije vecina u NATOu iz EU?
cipele ocami
Rusi su dovukli skalarni sistem "Murmansk" na domet američkih baza u Njemačkoj (Kalinjigrad).
biće svega ima da pršte rakete s obje strane.
Ima ćumura