Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje su prosli nego jadni Iracani, vise od milion i po mrtvih Iracana i izmedu 2-3 miliona izbjeglica a Iracka nafta privatizirana... Samo da se ne nade kakva nafta na Balkanu naje$ali bismo i mi tako!!!!
Obmanine nacisticke horde ovakve i jos svirepije zlocine rade svakodnevno, a da stvar bude gora po nas, poslali smo vojsku da im pomaze u tome, sto znaci da smo i mi saucesnici u brutalnim zlocinima koje cine krvolocni okupatori u Afganistanu.
islamske zvijeri
Nato optuzen za ubistvo 4 djeteta? To bi im covjek nekako i oprostijo da nisu krivi za smrt stotina hiljada djece..
pa dokle vise sa tim ubistvima neduznog naroda